Dit event is al begonnen/geweest.

Songwriters

Songwriters

Ede
19.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 12

Plaats:
Ede - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 12

Deelnemers 4 / 12

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
betaling kaartje
 

Omschrijving

We verzamelen om 18.00, dan kunnen we samen wat drinken. Ik vermoed dat het open zitplaatsen zijn (indien anders , dan plaats ik een update). het handigste om ongeveer een half uur van te voren in de rij te gaan staan om een goede plek te hebben en samen te kunnen zitten. Zorg dat je uiterlijk 18.30 aanwezig bent. Jammer als je niet bij de groep kunt zitten

Geniet van optredens van bekende en opkomende singer-songwriters. Laat je verrassen en maak kennis met de enorme variëteit aan talent in Nederland! De Line up is bekend! kijk snel hieronder.

Het Singer-songwritersfestival organiseren we samen met Astrant.

Jana Mila

Jana Mila verwierf bekendheid met haar single When Times Get Rough, geschreven op slechts 16-jarige leeftijd, die inmiddels meer dan 2 miljoen streams op Spotify heeft behaald. In 2016 stond ze in de top 100 van Giels talentenjacht, en in 2017 won ze zowel het Amsterdamse Rozentuinfestival als de popsongcompetitie Mooie Noten. Jana is sinds 2020 getekend bij Spark Records, het platenlabel van Ilse DeLange. Geboren en getogen in Amsterdam, begon Jana op jonge leeftijd met zingen en het bespelen van de gitaar. Geïnspireerd door iconen als Johnny Cash en Simon & Garfunkel, ontwikkelde ze zich als tiener tot een getalenteerde singer-songwriter. Haar debuutsingle When Times Get Rough werd een hit en op 19-jarige leeftijd nam ze haar eigen nummers op in de studio. Voorafgaand aan haar overwinning bij Mooie Noten, schitterde Jana op verschillende festivals in de regio Amsterdam. Sinds juni 2020 is Jana verbonden aan Spark Records van Ilse DeLange. Hier heeft ze samengewerkt met gerenommeerde artiesten als Will Knox, Jake Etherigde en Matthijs van Duijvenbode. Ilse DeLange gaf Jana bovendien de kans om op te treden tijdens haar Theatertours en deel te nemen aan het succesvolle programma POP22. Het resultaat was verbluffend, met haar single When Times Get Rough die haar debuut maakte op Radio Veronica bij Rob Stenders en later zelfs uitgroeide tot de MAXI-single van NPO Radio 5. Jana Mila blijft zich onderscheiden in de Nederlandse muziekscene met haar unieke stem en indrukwekkende songwriting talent.

Benedict Cork

Na het grootste deel van 2023 te hebben doorgebracht in afzondering in Oost Londense studios om een nieuw geluid te creëren, keert Benedict terug met zijn gloednieuwe single Soulmates een dynamisch elektronisch gospelnummer over onbeantwoorde liefde. Benedict heeft onlangs Adam Lambert ondersteund in The Royal Albert Hall en Tors tijdens hun tournee door het Verenigd Koninkrijk, voordat hij zijn eigen headline Europese tournee aankondigde in oktober om de nieuwe muziek te presenteren. Benedicts muziek heeft meer dan 30 miljoen streams op Spotify verzameld en is te horen geweest in tv en film, evenals in samenwerkingen met het modemerk Mugler en de liefdadigheidsorganisatie voor geestelijke gezondheid Calm. Recente onderscheidingen zijn onder meer de benoeming tot PRS Momentum Artist en iemand om in de gaten te houden door Wonderland Magazine, evenals BBC Introducing Artist Of The Year door BBC 3CR en vermelding op het programma Future Pop van BBC Radio 1. Benedict heeft eerder getoerd met Duncan Laurence, AlunaGeorge, MØ, Tom Walker en Emily King, en heeft Stevie Wonder en Lionel Richie ondersteund op BST Hyde Park. Geroemd als sensational en een naam om in de gaten te houden door Sir Elton John, belooft 2024 zijn meest opwindende jaar tot nu toe te worden.

Marise

Marise won met haar debuutsingle in 2022 meteen de 3voor12 Gelderland Award voor Beste Release van het jaar. Dit wekte de interesse van producer Gordon Groothedde (Boudewijn de Groot, Nona) en daaruit is inmiddels een samenwerking ontstaan. Het plan is dat we komend najaar de Popronde willen doen, begin 2024 de EP uitbrengen waar nu aan gewerkt wordt en vervolgens de clubs en festivals in te gaan.

Mips

Als jong persoon in het midden van het leven, is niet altijd makkelijk jezelf te vinden. Mips zoekt de stilte, om deze te vullen met de melancholische klanken van emotie, frustratie en verwondering die weerspiegelen wat haar s nachts wakker houdt. Afgeleid door de kleine dingen die ze om zich heen ziet en hoort, vindt ze metaforen om de pracht en ellende van het leven te omarmen. Verlangend naar eindeloosheid waarin ze kan verdwalen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Mips maakt een divers mengsel van indie-pop en neo-folk, gedragen door akoestische fingerpicking.
  •     25 January om 19:10 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     20 January om 21:02 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     05 January om 14:48 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     01 January om 20:27 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     30 December om 22:31 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag