Recreatie & Ontspanning

Spelavond bij The Joker

Spelavond bij The Joker

Organisator: Alex78
Utrecht
20.00 - 23.00

Deelnemers 17 / 20

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 12 - max. 20

Deelnemers 17 / 20

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Omschrijving

The Joker is de langst bestaande spellenspeciaalzaak van Nederland. De oprichters Ron Huising en Erno Eekelschot zijn de winkel begonnen in ‘93 uit liefde voor hun hobby. Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je hier terecht voor een spelletje.

The Joker gaat speciaal voor NMLK buiten de reguliere tijden open. The Joker beschikt over een groot aantal speciale spellen, die je niet vindt in een gewone speelgoedwinkel. Deze avond biedt NMLK-ers dan ook bij uitstek de gelegenheid om nieuwe en bijzondere spellen uit te proberen. Ron zal op deze avond aanwezig zijn om spellen uit te leggen. Hoewel er veel zitplaatsen zijn, is Ron niet in staat om ieder groepje tegelijkertijd uit te geven. Daarom is vraag ook nadrukkelijk of je zelf ook een spel wilt meenemen en dat aan anderen wilt uitleggen. Het lijkt mij ook leuk om alvast te lezen wat de deelnemers meenemen.

Ik neem zelf The Great Dalmuti mee. Dit spel bestaat uit een dek van 80 kaarten, die gerangschikt zijn van 12 tot 1 en twee jokers. Hoe lager de rank dester beter de rang is en hoe minder kaarten ervan zijn. Iedere ronde begint het uitwisselen van kaarten of het wisselen van posities. Daarna leggen de spelers de kaarten neer. De eerste speler legt een aantal kaarten neer van dezelfde rank. Daarop legt de volgende speler hetzelfde aantal kaarten neer van een lagere rank. Dit gaat zo door totdat iedereen zijn beurt heeft overgeslagen. De speler die als laatste een hand heeft gespeeld begin nu met kaarten neer leggen. Dit gaat zo door totdat iedereen zijn kaarten heeft gespeeld. Degene die als eerste al zijn kaarten kwijt is wint de ronde en zit de volgende keer op de beste positie. Het spel wordt gespeeld gedurende een aantal rondes.

The Joker beschikt over koffie, thee, en fris aanwezig. Koffie en thee zijn gratis, voor fris moet een klein bedrag worden betaald. Als je iets te snabbelen wilt hebben, dan moet je dat zelf meenemen.

Je krijgt 10% korting op de aanschafprijs van spellen die tijdens deze avond worden aangeschaft.

Afzeggingen a.u.b. 24 uur van te voren doorgeven.
 •     18 May om 22:16 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     17 May om 16:30 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     17 May om 06:58 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     16 May om 19:29 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     14 May om 01:34 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     13 May om 17:15 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     13 May om 16:26 Utrecht
  heeft zich aangemeld.
 •     13 May om 15:49 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag