Dit event is al begonnen/geweest.

Spelletjesavond met potluck

Spelletjesavond met potluck

Utrecht
19.00 - 23.00

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 4 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
Uitleg kosten:
Potluck concept houdt in dat ieders iets lekkers zelf maakt om mee te nemen en te delen met de groep. Ik ga nog nadenken over mijn hapje.
 

Omschrijving

Ben jij net als ik een groot liefhebber van spelletjes en heb jij deze dag geen plannen, kom dan gezellig een spelletje spelen en potluck dinner. Ik heb kasten vol met bordspellen zoals Catan, Carcassonne, Ticket to Ride, El Dorado, Mille Fiori en dobbelspellen waaronder Regenwormen, Chilli Dice en Pechvogels of kaarspellen zoals Saboteur, Wizards, Istanbul en Boonanza. Voldoende opties van Arnak tot aan Paleo, Wingspan, Witchstone, Kwakzalvers e.d. en van bordspel tot aan dobbelspel via kaartspel en terug. De keuze is een reuze. Zowel korte spelletjes als lange spellen, spellen voor beginners en meer gevorderde spelers.

Voel je vrij om een leuk spel mee te nemen ook. Ik leer graag iets nieuws ook. Ik kan maximaal 6 mensen aan mijn eettafel kwijt. Ik heb namelijk ook spellen voor grotere groepen ook, zoals 30 Seconds, The Hunger, Hitster en Shadows Amsterdam o.a. en uitbreidingen van o.a. Catan om met 6 te spelen dan, Dixit, Muse, Secret Hitler, Libertalia, Colt Express, Scotland Yard, White Chapel, 7 Wonders en 90 the Decades. Al zijn de meeste bordspellen die ik heb voor 4/5 personen, maar er zijn enkele opties voor meer spelers dus. Ook kaartspellen zoals Boonanza, Saboteur, Avalon, Suspicious, Donkey Valley, 21, Lama e.d. kunnen met 6 spelers.

Ik speel meer voor de gezelligheid dan echt fanatiek voor de winst. Ben je een zeer fanatieke speler, dan is dit event wellicht minder geschikt voor jou. Het gaat meer om het sociale aspect met elkaar en er een leuke avond van te maken.

Het is een spellenavond met potluck dinner. Het potluck dinner concept houdt in dat iedereen een hapje/gerechtje maakt om met elkaar te kunnen delen. Handig om dieetwensen en allergieën aan te geven. Ook om rekening te houden met vegetariërs uiteraard.

Let wel: ik heb een kat van 14 jaar in huis. Dit event is dan ook niet geschikt voor allergische mensen of bange mensen.

Ik heb koffie, thee en limonade in huis. Het zou gezellig zijn als je iets lekkers meeneemt voor de groep om met met elkaar te delen. Happen en sappen hou ik wel zoveel mogelijk apart van de spellen om eventuele ongelukjes te voorkomen, want dat zou zonde zijn van de spellen uiteraard. Potluck doen we dan eerst om 19.00 uur.

Eindtijd is een indicatie. Het kan uiteraard gezellig uitlopen.

Ik kijk er al naar uit jullie te ontmoeten en wie weet ontstaat er wel een leuk groepje om vaker spellen mee te spelen en dat het kan rouleren.

Mijn huis is per ov goed te bereiken. Lijn 1 Hoograven, halte Hoofdgraafland straat. Parkeren kan gratis bij winkelcentrum 't Goylaan of bij de Heemstedenlaan.

Tot snel.