Spelregels partnerprofiel

  1. Het inschrijven van uw bedrijf op NMLK is geheel gratis. Pas als u gratis profiel wordt goedgekeurd kunt u een event aanbieden. Deze wordt vervolgens door ons getoetst.
  2. Wij plaatsen uw partner event alleen als deze een meerwaarde heeft voor de NMLK-agenda. Onder "meerwaarde" wordt verstaan dat het event niet of niet eenvoudig door NMLK deelnemers zelf kan worden opgezet . Hier kunt u denken aan reserveringen of voorfinanciering van een event. Het opzetten van datingactiviteiten is niet toegestaan.
  3. Nadat u uw event gratis aan ons heeft aangeboden wordt deze door ons gecontroleerd. Er wordt dan gekeken of deze een toegevoegde waarden is voor het bestaande aanbod van NMLK deelnemers en de NMLK organisatie.
  4. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een e-mail met het antwoord of uw event is toegewezen of is afgekeurd. Als wij uw event niet plaatsen, betaalt u uiteraard niets.
  5. Kosten. Het inschrijven en het aanbieden van het event is kosteloos. Voor elke betaling gedaan door NMLK-ers voor uw event is uw bedrijf een percentage van 10% ex btw aan NMLK verschuldigd. Culturele instellingen krijgen de eerste 5 events gratis. Hiervoor doet NMLK de totale adminisatratie van de betalingen van alle deelnemers voor uw event. NMLK stuurt op de dag na uw event een overzicht met het bedrag dat u aan NMLK kunt faktureren. U kunt het aantal betaalde deelnemers op elk moment zelf inzien via via uw partnerprofiel. Er zijn geen abonnementen of andere verborgen kosten! > Inschrijven gratis partnerprofiel


Stel een vraag