Dit event is al begonnen/geweest.

Steptocht Amsterdam

Steptocht Amsterdam

Amsterdam
14.30 - 18.00

Deelnemers 6 / 11 (min. 7)

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 7 - max. 11

Deelnemers 6 / 11 (min. 7)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 19,75
Uitleg kosten:
Kosten van deelname aan de steptocht incl. één consumptie onderweg.
 

Omschrijving

Steptocht: Verrassend Amsterdam

Wie denkt dat Amsterdam alleen maar bestaat uit het Leidse plein, de Kalverstraat en het Rembrandtsplein zal vandaag versteld staan.
Amsterdam is een veelzijdige stad.

Deze tocht start in de Amsterdamse Pijp.
Een wijk die zich heeft ontwikkeld van een achterstallige arbeiderswijk naar een van de mooiste plekken van Amsterdam. We staan stil bij verborgen kunst, de mooiste parken en de twee gezichten van deze stad, namelijk de oude en de moderne architectuur. Je leert met andere ogen om je heen kijken, waardoor je veel meer ziet. Zelfs wanneer je in Amsterdam woont zul je verbaasd zijn langs hoeveel moois je dagelijks raast zonder het zelf op te merken.

De tocht wordt begeleid door Menno. Een enthousiaste Amsterdammer die vertelt met hart voor zijn stad. Om de paar honderd meter stoppen we om naar zijn verhalen te luisteren. Onderweg kan hij het niet laten om het doel van deze tocht, nieuwe mensen leren kennen, een verrassende invulling te geven. De tocht duurt ongeveer 2,5-3 uur met een pauze bij een gezellig café. Iedereen die twee gezonde benen heeft kan aan deze activiteit deelnemen,
zelfs al zit je conditie op een diepte puntje.

Het wordt een gezellige middag.

Steppen maakt hongerig

Na de tocht kunnen we een van de vele gezellige restaurantjes in de buurt veroveren om lekker na te praten met een hapje en/of een drankje. Laat in een berichtje even weten of je mee gaat eten. Dan kan ik inschatten of het nodig is om te reserveren.

Stel een vraag