Dit event is al begonnen/geweest.

Strandfestival zand

Strandfestival zand

Almere
13.00 - 00.00

Deelnemers 7 / 20

Plaats:
Almere - Flevoland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 20

Deelnemers 7 / 20

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 41,00
Uitleg kosten:
Kaartje festival, parkeerkaart is €11 eten en drinken uiteraard naar eigen behoefte
 

Omschrijving

Wie heeft er zin om naar festival zand te gaan? Popfestival op het Almeerderstrand in de Nederlandse stad Almere. Het festival kenmerkt zich als een muzikale stranddag in de zomer met voornamelijk Nederlandse artiesten.

De timetable voor Strandfestival ZAND 2018 is bekend! Ook dit jaar staan de beste artiesten van Nederlandse bodem weer op het hoofdpodium. Denk aan Anouk, Chef’Special, BLØF, Typhoon, Nielson, Lil Kleine en natuurlijk Guus Meeuwis. Bekijk het volledige programma op de fb pagina van ZAND. 
Het strand van Almere wordt op 25 augustus 2018 om 11.00 uur opnieuw omgetoverd tot de leukste muzikale stranddag van de zomer. Om 12.30 uur trappen The Originals deze dag af, gevolgd door Nielson om 13.00 uur.
Vervolgens bestaat het middagprogramma uit Lil Kleine, Typhoon en Chef’Special. Om 18.30 uur begint de avond met Anouk, die om 20.00 uur plaats maakt voor BLØF. ‘Koning van Strandfestival ZAND’ Guus Meeuwis is zoals jullie van ons gewend zijn één van de laatste artiesten en Coen & Sander zullen deze 11e editie afsluiten.
Naast het hoofdpodium is er opnieuw een ‘ZAND Danst’ podium speciaal voor dance liefhebbers met optredens van onder meer Coen & Sander en Lucas & Steve. Ook is er dit jaar een gloednieuwe area: ZAND Fout! Lees hier meer.
Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. Alle VIP arrangementen en zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Stel een vraag