Dit event is al begonnen/geweest.
Actief & Sportief

Suppen door het centrum van Leiden

Suppen door het centrum van Leiden

Organisator: Bianca160
Leiden
19.00 - 21.30

Deelnemers 5 / 5

Plaats:
Leiden - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 5

Deelnemers 5 / 5

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Suptour inclusief materiaal ( supboard) en instructie
 

Omschrijving

Wie gaat er gezellig mee suppen ( ook zonder ervaring) het wordt volgens de berichten heerlijk weer

De Friday Night SUP in Leiden bestaat inmiddels al sinds 2011! Als één van de allereersten in Nederland begonnen we toen met de eerste Friday Night SUP tochten in Leiden. Dankzij de enorme populariteitsgroei van het SUPpen in ons land zien we tegenwoordig in bijna alle grote steden wel SUP initiatieven en Friday Night SUPs opbloeien en kijken niet heel veel mensen meer raar op van SUPpers in de stad.

Deze start locatie is perfect voor onze stadstochten over de grachten en ligt net buiten het centrum van Leiden( gratis parkeren) aan breed, rustig water. Na een korte SUP instructie maken we vanaf hier een ongeveer 1,5 uur durende SUP tour door de mooie historische Leidse binnenstad.

Beginners zijn ook zeker van harte welkom. Het vlakke water van de Leidse grachten is juist ideaal om deze sport eens een keertje rustig uit te proberen. Elke toer begint met een korte SUP instructie die bestaat uit een eenvoudige uitleg over het opstaan, de houding en het paddelen op het board. Ook leer je hoe je onder bruggen door moet SUPpen en je balans moet houden als er boten of andere vaartuigen langs je varen. Iedereen kan leren SUPpen, dus we garanderen dat je na deze instructie zelfstandig en vol zelfvertrouwen op je board mee kunt varen tijdens onze tocht door Leiden!

Met je eigen board kun je natuurlijk ook mee varen met de Wednesday of Friday Night SUP. Ga je voor het eerst met ons mee of heb je nog instructie nodig, dan vragen we een bijdrage van 10 Euro per persoon.

Zelf online reserveren tot vrijdag 26 mei vol=vol

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag