Dit event is al begonnen/geweest.

Teddy Hunt / Jagen in de binnenstad

Teddy Hunt / Jagen in de binnenstad

Den Haag
13.00 - 16.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 30 (min. 19)

Plaats:
Den Haag - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 19 - max. 30

Deelnemers 6 / 30 (min. 19)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Zin om eens lekker door de binnenstad van Den Haag te rennen? Jacht maken op andere spelers tussen de nietsvermoedende toeristen? Rondrennen met een teddybeer?

Let op: Voor deze activiteit heb je een telefoon met 3G of 4G internet nodig. Met Wifi kan je helaas niet meespelen.

Alle spelers worden verdeeld in drie teams (rood, geel en groen). Rood jaagt op geel, geel jaagt op groen, groen jaagt op rood. Via je telefoon kan je volgen waar iedereen ongeveer is. We blijven tijdens het spel binnen een gemarkeerd speelgebied. De kaart stuurt je in de juiste richting maar het zoeken zal je toch echt zelf moeten doen. Voor elke speler die je pakt win je een punt voor je team. Je mag je overal verstoppen, zolang je maar buiten blijft (we gaan ons dus niet in winkels verstoppen).

Maar wat is er dan met die teddybeer? Die is ook voorzien van een GPS zodat deze op de kaart wordt weergegeven. De locatie van de teddybeer is alleen een stuk preciezer dan die van de andere spelers. Probeer hem te pakken en lever hem in bij het verzamelpunt om bonuspunten te verdienen voor je team. Daarna is het aan jou om zo lang mogelijk uit de handen van de andere spelers te blijven.

Het team dat aan het einde van de ronde de meeste punten heeft wint de ronde.

Kortom: Lekker rennen door de binnenstad van Den Haag en voor wie dat wil doen we nog een drankje achteraf.

We verzamelen op het verzamelpunt in Den Haag. Ik ben vrij eenvoudig te herkennen aan de teddybeer en een grote hoeveelheid lintjes.

Kan je niet op de genoemde starttijd? Je kan altijd later aansluiten. Ben je slecht ter been en wil je maar één ronde meespelen? Ook dat kan, dan kan ik ook een keertje meerennen Smile

Sportieve kleding wordt op prijs gesteld. Rondrennen op slippers of naaldhakken is geen aanrader (en geheel op eigen verantwoordelijkheid).

Bij slecht weer wordt deze activiteit verplaatst.

Stel een vraag