Dit event is al begonnen/geweest.

Theater als sport

Theater als sport

's-Hertogenbosch
20.15 - 22.00

Deelnemers 2 / 12 (min. 6)

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 12

Deelnemers 2 / 12 (min. 6)

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 8,50
Uitleg kosten:
Kosten kaartje. Eventueel bijkomende drankjes voor eigen rekening.
 

Deelnemers 2 / 12

Minimaal 6

Omschrijving

Brabantse Theatersport Derby: Zoetelieve versus Tilburg Tigers

Vrijdagavond 31 maart verandert De Verkadefabriek in een arena. Zoetelieve gaat op haar thuispodium de theatrale strijd aan met de Tilburg Tigers in een theatersportwedstrijd waar de vonken vanaf zullen vliegen. Acht improvisatieacteurs laten elkaar alle hoeken van het podium zien om uit te maken of Den Bosch of Tilburg zich aan het eind van de avond de winnaar van deze Brabantse derby mag noemen.

Zoetelieve brengt al 25 jaar theatersport- en improvisatievoorstellingen van hoog niveau. De Bosche vereniging brengt afwisselend voorstellingen met korte (theatersport) en langere improvisatievormen. De Tilburg Tigers zijn ervaren improvisatieacteurs, die al jaren optreden door het hele land. Met hun flitsende spel maken de Tigers hilarische shows. Deze avond keren beide gezelschappen terug naar hun roots en spelen een ouderwetse theatersportwedstrijd, waarin zoals altijd het publiek bepaalt waarover de scènes zullen gaan en wie dat het beste doet.

Om de beurt spelen de teams van elk vier improvisatieacteurs een grappige, ontroerend of spannende scène. Waar die scènes dan over gaan? Dat weten de spelers van beiden teams net zo min als het publiek! Alles wordt ter plekke geïmproviseerd. Na afloop van elke scène delen drie kritische rechters punten uit. Bent u het niet eens met een uitspraak van de rechter? Bij theatersport is het geoorloofd om een natte spons naar een rechter te gooien!

Uiteraard mag ook het publiek punten uitdelen aan de teams. En er zijn rozen om de spelers toe te werpen als blijk van waardering.

En wie er uiteindelijk wint….? Dat bepaalt u 31 maart.

Stel een vraag