Dit event is al begonnen/geweest.

Theater Artificiele Intelligentie Lieven Scheire

Theater Artificiele Intelligentie Lieven Scheire

Breda
20.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 4

Ladies only
Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 4

Deelnemers 3 / 4

Ladies only
Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 22,00
Uitleg kosten:
22 € voor kaartje. Daarnaast wat drinken voor voorstelling.
 

Omschrijving

UITVERKOCHT INMIDDELS!

ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE (A.I.)
Een theaterspecial over deze wonderlijke nieuwe vorm van software, die nu overal om ons heen is.

Lieven Scheire laat je in deze show op een leuke en begrijpelijke manier kennis maken met Artificiële Intelligentie (A.I.); de nieuwe superheld van de technologie.

Wat is dat nu eigenlijk die Artificiële Intelligentie (A.I.) waar zoveel om te doen is? En wat is het niet? Zijn het computers die kunnen denken zoals wij? Nee, nog lang niet, en misschien wel nooit. Maar A.I. geeft computers en apps wel vaardigheden die ze tot nu toe nooit gehad hebben: gezichten herkennen, voorwerpen benoemen, menselijke taal begrijpen en spreken en zelfs het voorspellen van menselijk gedrag.

Deze nieuwe kunstjes van de computer leiden tot verbluffende mogelijkheden, die langzaam maar zeker zichtbaar worden in ons dagelijkse leven en in onze samenleving. Volgens sommigen is A.I., in combinatie met robotisering, het laatste puzzelstukje tot een volledig geautomatiseerd luilekkerland. Of het zo'n vaart zal lopen, is verre van zeker. Maar dat A.I. vandaag al overal is en ons leven zal veranderen, dat staat vast.

Over Lieven Scheire
Lieven Scheire is een Belgische comedian, fysicus en science communicator. Er is niemand die de relativiteitstheorie van Einstein, kwantummechanica of de formule van Drake zo hapklaar én met de nodige dosis humor kan uitleggen. Lieven is bekend van vele tv-programma’s zoals Scheire en de Schepping, Team Scheire, Proefkonijnen, Atlas, De Kennis van Nu en de Code van Coppens.