Dit event is al begonnen/geweest.

Uitverkocht Artificiele Intelligentie met Lieven Scheire

Uitverkocht Artificiele Intelligentie met Lieven Scheire

Eindhoven
20.15 - 22.15
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 8

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 6 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 23,50
 

Omschrijving

Omdat het bijna uitverkocht is wil ik graag op tijd bestellen. Wil je mee naar deze interessante show? Zorg dan dat het bedrag uiterlijk 30 januari 2023 op mijn rekening staat. Dan reserveer ik kaarten met plaatsen naast elkaar.

Maak op een entertainende manier kennis met de nieuwe superheld van de technologie: Artificiële Intelligentie. Je krijgt een blik op hoe het allemaal werkt, wat het nu al kan en wat het in de toekomst zal kunnen.

Wat is dat nu eigenlijk, Artificiële intelligentie, maar vooral: wat is het niet? Zijn het computers die kunnen denken zoals wij? Nee, nog lang niet en misschien wel nooit. Maar A.I. geeft computers en apps wel vaardigheden die ze tot nu toe nooit gehad hebben: gezichten herkennen, voorwerpen benoemen, menselijke taal begrijpen en spreken en ze kunnen zelfs menselijk gedrag voorspellen. Deze kunstjes leiden tot verbluffende mogelijkheden die steeds zichtbaarder worden in ons dagelijks leven. Volgens sommigen is A.I. in combinatie met robotisering het laatste puzzelstukje tot een volledig geautomatiseerd luilekkerland. Of het zo'n vaart zal lopen is verre van zeker. Maar dat A.I. alom aanwezig is en ons leven in de nabije toekomst zal veranderen staat vast.

Over Lieven Scheire
Lieven Scheire is een Belgische comedian, fysicus en science communicator. Op het podium en op televisie. Niemand kan de relativiteitstheorie van Einstein, kwantummechanica of de formule van Drake zo hapklaar en met de nodige dosis humor uitleggen. Hij is bekend van vele tv-programma’s zoals Scheire en de Schepping, Team Scheire, Proefkonijnen, Atlas, De Kennis van Nu en de Code van Coppens. In 2019 won Lieven de populaire tv-quiz De Slimste Mens ter Wereld.