Dit event is al begonnen/geweest.

Unsolved Mystery 1 'Disappeared'

Unsolved Mystery 1 'Disappeared'

Online
20.00 - 23.00

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Online
Deelnemers:
Min. 4 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 17,50
Uitleg kosten:
Kosten voor 2 mystery's/avonden vermaak
 

Omschrijving

Wie heeft zin om samen met mij een unsolved mystery op te lossen?
Ik zet deel 2 ook op NMLK. Dit zal vrijdag 30 december zijn. LET OP meld je alleen aan als je beide avonden kan!

De eerste beleving duurt 2 tot 4 uur op 17-12, de tweede beleving duurt 1,5 tot 3 uur op 30-12. Totaal hebben we dus 3,5 tot 7 uur lol Wink Je hebt een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Kan je niet met het hele team bij elkaar zijn, zet dan een videoverbinding op via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Wij doen dat dus via NMLK verbinding. Dan kan je vanaf afstand met elkaar samenwerken. Iedereen kan met de inlogcode inloggen en het hele spel van zijn/haar eigen pc/laptop volgen.
Beleef met je team deze escape room belevenis vanuit huis.

Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?
  •     15 December om 22:50 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     14 December om 00:40 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     12 December om 23:28 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     12 December om 17:51 Groningen
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag