Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

Fotografie op de Keukenhof

Fotografie op de Keukenhof

Organisator: RichardCgers
Lisse
11.00 - 16.00
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 4

Plaats:
Lisse - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 4

Deelnemers 1 / 4

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 24,50
Uitleg kosten:
€18,50 entree, €6,00 P-ticket.
 

Omschrijving

Ga je gezellig mee naar de kleurrijke keuken hof?
Nu met deze testdagen is het natuurlijk rustiger dan normaal. Ideaal om de camera mee te nemen en al het moois vast te leggen.

TESTEN VOOR TOEGANG
Tussen 9 en 30 april vinden in de cultuursector zogenaamde pilots plaats om ervaringen op te doen met een (snel)testinfrastructuur.
Sneltesten kunnen een belangrijk instrument worden om het maatschappelijk leven weer op gang te brengen zolang de vaccinatiegraad nog niet voldoende is.
De Keukenhof is uitgekozen om mee te doen in deze pilot. Dat betekent dat bezoekers zich kort voor het bezoek moeten laten testen. Hoe dat in zijn werk gaat en meer info kun je op de site Testen voor Toegang vinden.
Gevaccineerd tegen corona? Helaas, bij deze try-outs is het nodig een negatieve testuitslag te kunnen overhandigen naast de entree ticket.

Let op! Bij een positieve corona testuitslag kunnen de tickets kosteloos geannuleerd worden.

Keukenhof mag op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april beperkt open voor publiek. Dit is onderdeel van een programma Testen voor Toegang van de overheid om Nederland weer geleidelijk te openen. Ook het volgend weekend mag de testopening plaatsvinden. In mei worden mogelijk verdere versoepelingen doorgevoerd.

Keukenhof mag dit testweekend slechts 5.000 bezoekers per dag ontvangen. Zij moeten uiterlijk 40 uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Dat kan alleen op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Daarnaast kopen bezoekers online een ticket voor Keukenhof met een vaste aankomsttijd, via
www.keukenhof.nl. Alle reguliere coronamaatregelen zijn van toepassing.

“Wij zijn blij dat deze eerste stap gezet mag worden en we hopen later dit voorjaar alsnog meer bezoekers te kunnen ontvangen”, aldus Keukenhof directeur Bart Siemerink. “We laten graag zien dat mensen in Keukenhof veilig een wandeling kunnen maken. We hebben afgelopen weken overal gepleit voor onze openstelling en we zijn blij dat nu een aantal bezoekers kan genieten van het park. Keukenhof staat in volle bloei en iedereen wil graag zelf de bloemenpracht beleven.


Een positieve testuitslag bij de coronatest? Tickets kunnen dan kosteloos geannuleerd worden.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<