Recreatie & Ontspanning

Openluchtbioscoop in Brielle

Openluchtbioscoop in Brielle

Organisator: Jen777
Brielle
18.00 - 21.00
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Brielle - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 7,50
Uitleg kosten:
Entreekaart
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 3 / 6

Nog 3 plekken vrij

Omschrijving

OPENLUCHTBIOSCOOP PRIKKEVEST
In de laatste week van de zomervakantie organiseert de filmwerkgroep van BREStheater een openluchtbioscoop op de Prikkevest.
In de laatste week van de zomervakantie organiseert de filmwerkgroep van BREStheater een openluchtbioscoop op de Prikkevest. Op de wallen in de vesting van Brielle kun je samen met het hele gezin, je partner of met vrienden in de open lucht genieten van mooie films.

Het filmprogramma op de Prikkevest start op dinsdag 24 augustus met de western klassieker ‘Once upon a time in the West’. Op woensdagavond wordt de romantische Oscarwinnende film ‘La La Land’ vertoond. Donderdagavond is de fantasierijke misdaadthriller ‘The Whistlers’ te zien.

Op vrijdagavond wordt de Openluchtbioscoop afgesloten met een meezingfilm welke door het publiek via Facebook is gekozen. Bohemian Rhapsody kreeg hierbij de meeste stemmen.

Informatie
Kaarten voor de Openluchtbioscoop kosten €7,50 en zijn alleen vooraf via de website te verkrijgen. Er vind geen kaartverkoop plaats bij het terrein. Koop je voor alle vier de avonden een kaartje, dan betaal je maar voor 3 avonden. Er zijn maximaal 100 stoelen beschikbaar per avond, dus weer er snel bij.

Het terrein is iedere avond vanaf 19.30 uur geopend en de films starten om 20:30 uur. In verband met parkeergelegenheid roept de organisatie op om zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar het terrein te komen.

Bij de Openluchtbioscoop wordt gezorgd dat de 1,5 meter afstand tussen mensen bewaard kan blijven, hierdoor is het niet nodig om een test- of vaccinatiebewijs te laten zien.

Speelstad
De openlucht bioscoop wordt georganiseerd in samenwerking met Speelstad. Voor de deelnemers aan Speelstad vertoont BRESfilm in de middag een film. Deze film is mede mogelijk gemaakt door Jumbo Brielle.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag