Dit event is al begonnen/geweest.

Update 2e ronde Sittard Comedyfestival Zuid Limburg

Update 2e ronde Sittard Comedyfestival Zuid Limburg

Sittard
20.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Plaats:
Sittard - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 7,50
Uitleg kosten:
toegangsticket
 

Omschrijving

Humor in Sittard, vandaag:Comedy festival Zuid Limburg. Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde zaterdag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater.
Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Arjan Evertz ontvangt elke maand vijf verschillende cabaretiers die u een fantastische avond bezorgen.
Maandag 17 oktober zijn te gast, Comedy festival zuid Limburg.
beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen.

Lieven Laureys
info volgt later…

Willem Borecal
Als Belgische loodgieter, vindt Willem heel wat inspiratie op de werkplek. Hij bevestigd en ontkracht de vele vooroordelen over het beroep. Als gescheiden vader van twee jonge kinderen is comedy zijn uitlaatklep

Bruno Bittoun
Bruno Bittoun draaid al een tiental jaar op het kleine circuit van de stand up comedy.
Met zijn grapdichteit en Belgische afkomst weet hij het publiek mee te nemen in zijn wereld vol grappen, zelfspot en statements.
Zijn droom zou in leuke theaters door het land de mensen laten genieten en even de gasrekening doen vergeten.

Jos van Gorkum
Jos van Gorkum is 56 en komt uit Breda. Begin 2018 werd hij uitgedaagd door een collega om met zijn foute grappen eens echt het podium op te gaan. Hij schreef zich in voor een Open Mic in Toomler en heeft sindsdien ruim 70x op een podium gestaan. Zijn stijl is een combinatie (maar nog niet het niveau) van de dynamiek van Jochem Myer, de woordgrappen van Herman Finkers en de bijtende humor van Louis CK. Nare kanten van het vak: stukjes over zichzelf schrijven. Leuke kanten van het vak: mensen een leuke avond bezorgen en voor/na de show lekker met collega’s “ouwehoere” met een drankje erbij. Grootste pluspunt: lekker veel energie en een vrolijke bakkes. Grootste uitdaging: stiltes

Stamatios Doulis
Stamatios Doulis, voor vrienden Mike, is volgens Facebook, een 47 jarige Arkelse gitaar comedian, die al sinds zijn 13e stevig aan de weg timmert. U begrijpt dat het nooit veel kan zijn, omdat u anders natuurlijk allang van hem gehoord had. Alhoewel, Stamatios beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv.
En tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019.
Omdat hij in veel theaters en Comedyclubs niet meer welkom is, besloot hij in 2014 mede
Comedyinc.nl op te richten. Een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen.
Stamatios, de man met de meest indrukwekkende bakkebaarden, die u zich kunt voorstellen. Voor het overige, half Grieks, half mens. Dus, als u eens heerlijk ongegeneerd wilt lachen, wanneer iemand anders onnodig gekwetst wordt tijdens de show, komt dat zien

Bram Kelchterman
Angsten, paniekaanvallen, gescheiden ouders… Dat spreekt toch voor zich: kapot lachen geblazen! Nog niet lang bezig met comedy, maar zit wel vol met goesting (en nee niet in mijn broek)! Er bestaat geen taboe in comedy, enkel die je zelf voorziet.
  •     18 September om 17:36 Limburg
    heeft zich aangemeld.
  •     14 September om 09:03 Limburg
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag