Dit event is al begonnen/geweest.

Cabaretier Henry van Loon Jannie the showdog

Cabaretier Henry van Loon Jannie the showdog

Heerlen
20.00 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 5 (min. 2)

Plaats:
Heerlen - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 5

Deelnemers 1 / 5 (min. 2)

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
entreegeld
 

Omschrijving

Eerst even een 'huishoudelijke' mededeling; Omdat de tickets toch net iets sneller de deur uit vliegen dan verwacht, heb ik inmiddels rij 8, stoel 4 en 5 geboekt voor een niet NMLK vriend en mij. Mocht je toch gezellig mee willen dan is mogelijk stoel 1 t/m 3 in dezelfde rij nog vrij. Jacobine zit op rij 3 stoel 7 en een collega op stoel 3 in dezelfde rij. Leuk als je gezellig in de buurt van een van ons komt zitten.
En nu naar de inhoud; 😉

Henderball. Is. Back.

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg brak niet lang daarna de pandemie uit. Ineens zat hij permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur.
Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk écht wilde. En weet je wat dat was? WEG! ON THE ROAD AGAIN! Terug naar jullie. Terug naar jou. Gewoon zoals vroeger. Mannen onder elkaar. Of vrouwen onder elkaar. Of mannen onder vrouwen. Of vrouwen onder vrouwen, of personen onder elkaar, nou ja. Je begrijpt het. Hoe dan ook: Het huis uit. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale. Of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachen valt.
Over Henry van Loon

Jannie the Showdog is het zesde soloprogramma van cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon (1982). Dit voorjaar was hij ook te zien in de nieuwe comedyserie Tropenjaren op NPO3 (BNNVARA) “over het kersverse ouderschap en een leven dat nooit meer terugkomt.”
In de pers - over Onze Henry (2018-2020)

“Stoere praat en oprecht verdriet zijn in balans.” - NRC ★★★★

“Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders.” - de Volkskrant ★★★★

“Sterke performer schept aangename verwarring.” - Trouw ★★★★

“Van Loon vermengd absurdisme met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven.” - de Telegraaf ★★★★
  •     02 January om 07:55 Limburg
    heeft zich aangemeld.
  •     09 December om 00:35 Limburg
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag