Dit event is al begonnen/geweest.

Legends of Rock Tributefestival

Legends of Rock Tributefestival

Nieuwkuijk
20.00 - 00.00
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 20

Plaats:
Nieuwkuijk - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 20

Deelnemers 8 / 20

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 22,50
Uitleg kosten:
Entree
 

Omschrijving

Op vrijdag 23 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde De Ster in Nieuwkuijk voor een waar Pop/Rock-spektakel met de No.1 tributebands Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE), David Bowie by Golden Years, U2 by Bonavox (NL/BE) en Bruce Springsteen by The Boss Brothers. Alle hits als Are You Gonna Go My Way, Rebel Rebel, With Or Without You, Born In The U.S.A en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze beste tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE), David Bowie by Golden Years, U2 by Bonavox (NL/BE) en Bruce Springsteen by The Boss Brothers is dit een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Lenny Kravitz by KRVTZ (NL/BE)
Wat doe je als je perfecte muzikanten voor een Lenny Kravitz tribute bij elkaar hebt? Dan start je een band! Mogen wij u voorstellen: KRVTZ a tribute to Lenny Kravitz. Victor Louisa: leadvocals, grooves als een drummer, líjkt zelfs op Lenny! Julien Graute: leadguitar. Heeft alle kwaliteiten, geluiden, gitaren en versterkers om ‘het origineel Craig Ross’ neer te kunnen zetten. Temmie van Uden: rhythmguitar. Deze rockchick heeft haar sporen reeds ruimschoots verdiend in verschillende bands. Houdt de gemiddelde leeftijd van de band onder de 40. Wim van Deuren: Keys, Hammond, Guitar, Dwarsfluit. Alles wat geluid kán maken… Wim krijgt het eruit. Arie Kok: bass. Rock, rock en nog eens rock. En nu dan ook funk, soul & groove. Tim Peters: DRUMS. In hoofdletters. Altijd daar. On the spot. Of net iets erachter. Of net voor de offbeat. In ieder geval zoals het bedoeld is. Blazers: Daan Bogers (trompet) en Henk Guitjens (saxofoon).

David Bowie by Golden Years
Golden Yearsis een uniek eerbetoon aan David Bowie waarin het draait om de songs uit Bowie’s ‘gouden’ jaren. Met als hoogtepunten de jaren ‘70 en begin jaren ’80. Tijdens de show worden alle beroemde hits gespeeld. Denk aan de songs van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, Berlijnse periode, Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers. Met een fantastische zanger die qua stem en uitstraling erg dicht in de buurt van Bowie komt en een aantal doorgewinterde muzikanten met de juiste energie en bekwaamheid, houdt Golden Years de muziek van Bowie in leven. Golden Years is de ultieme Bowie beleving, die je niet wilt missen!!

U2 by Bonavox (NL/BE)
De Nederlands/Belgische formatie Bonavox weet U2, één van ‘s werelds bekendste en populairste bands, op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 gepassioneerde topmuzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2-sensatie wil laten beleven. De iconische stem van Bono, de unieke gitaareffecten van The Edge, de pompende basnoten van Adam Clayton en de strakke drums van Larry Mullen… Beleef de jonge jaren van U2 met o.a. de klassiekers I Will Follow en Electric Co en zing mee met de mega hits One, With Or Without You en Sunday Bloody Sunday. Bonavox staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit. Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent!

Bruce Springsteen by The Boss Brothers
De in 2011 opgerichte tribute band ’The Boss Brothers’ is inmiddels uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. In verschillende venues, zoals festivals, theaters, concertzalen en diverse horecagelegenheden geven zij Springsteen-concerten, die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden. Inmiddels heeft de band een zeer uitgebreid Springsteen-repertoire opgebouwd. Vele hits en klassiekers staan op de setlist. Zowel de die-hard Springsteen-fan als de gemiddelde muziekliefhebber zullen zich uitermate vermaken tijdens de concerten. Uit volle borst meezingen, luisteren en genieten van je favoriete Springsteen song of heerlijk dansen in the dark. Dat is The Ultimate Springsteen Experience met The Boss Brothers. Jullie wens is onze uitdaging! Nobody wins unless everybody wins!
 •     01 April om 22:39 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     26 March om 21:04 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     01 March om 22:03 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     11 February om 22:03 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     08 February om 17:38 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     26 January om 14:32 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     21 January om 19:15 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     16 January om 03:54 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     13 January om 18:56 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     11 January om 23:13 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     11 January om 23:08 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     11 January om 23:06 Gelderland
  heeft zich aangemeld.
 •     11 January om 20:23 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag