Dit event is al begonnen/geweest.

De Avontuurlijke Klim op de Sint Jan Uitverkocht

De Avontuurlijke Klim op de Sint Jan Uitverkocht

's-hertogenbosch
13.45 - 16.30
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 6

Plaats:
's-hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 6

Deelnemers 4 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 15,50
Uitleg kosten:
Kosten van het kaartje. Kies voor 14 uur
 

Omschrijving

De Avontuurlijke Klim, lopend naar het eerste bordes, over de nok van het dak en rondom de Vieringtoren. Een unieke ervaring op bijna 50 meter hoogte! Samen met een gids. Nu de leien op het dak worden vervangen, is deze klim een unieke gelegenheid omdat het plaatsen van een dergelijke steiger- en wandelconstructie in geen 100 jaar meer mogelijk zal zijn. Bekijk van dichtbij de detaillering van de Sint-Jan, maar ook het adembenemende uitzicht op ‘s-Hertogenbosch en omgeving als je je eenmaal omdraait.
Na het succes van Een Wonderlijke Klim in 2016, wordt het grote publiek nog één keer de mogelijkheid geboden om letterlijk over de nok van het dak van de Sint-Jan te lopen. Je wandelt vervolgens rondom de Vieringtoren, daar waaronder het alziend oog zich bevindt. Ook enkele luchtboogbeeldjes zijn goed te bekijken. En ken je het verhaal van de grote brand uit de 16e eeuw al? Tijdens De Avontuurlijke Klim praat de gids van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch je bij over de rijke geschiedenis van onze ouwe Sint-Jan. Ook zijn er enkele interactieve elementen aan deze één uur durende tocht toegevoegd.
EXTRA INFO:
Deze wandeling is niet geschikt voor mensen slecht ter been of met hoogtevrees.
Bij extreme weeromstandigheden als ijzel, harde wind of onweer is De Avontuurlijke Klim gesloten. Reeds gekochte kaartjes kunnen op een later moment, op basis van beschikbaarheid, worden gebruikt.

Let op: het kan snel uitverkocht zijn. Dus wees er snel bij!! Ik heb een kaartje gekocht voor 14 uur op 5 augustus.

Na afloop kunnen we gezellig napraten op een Bosch terras