Dit event is al begonnen/geweest.

Fokker Blankers Tol toneel

Fokker Blankers Tol toneel

Waalwijk
20.15 - 22.15
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Waalwijk - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 29,50
Uitleg kosten:
Ik heb een kaartje extra gekocht voor wie wil
 

Omschrijving

Een avond acteursgeweld van drie gevierde en formidabele actrices

Fokker Blankers Tol is een toneelstuk geïnspireerd door drie formidabele actrices. Drie zussen treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Tol is het onderwerp van een mediastorm. Fokker is ziek terwijl haar lichaam altijd haar anker en haar kapitaal was. Blankers heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid en is sinds de dood van hun ouders de matrone van de familie, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld, om op adem te komen, en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast. Kennen ze elkaar wel echt zo goed als ze denken? En hoeveel tijd hebben ze eigenlijk nog? Want de werkelijkheid klopt intussen steeds dwingender op de deur. Fokker Blankers Tol is een toneelstuk over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen.

Anne Wil Blankers (o.a. Driving Miss Daisy, Moeders en Zonen), Henriëtte Tol (o.a. Soldaat van Oranje, Bloedverwanten) en Renée Fokker (o.a. Judas, Wie is de Mol) spelen deze tragikomedie over echte vrouwen met een leven vol verhalen, geregisseerd door Guy Clemens (o.a. De Zaak Menten, Kunsthart) en geschreven met de scherpe pen van Marijke Schermer (o.a. de roman Liefde, als dat het is). Een avond van acteursgeweld waar je na diepe ontroering verrast wordt met fysieke, hilarische, beeldende scènes!

geen korting | inclusief (pauze)drankje

Inleiding:
Wil je meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is verplicht.

Credits
tekst: Marijke Schermer | regie: Guy Clemens | spel: Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker
 •     01 November om 16:14 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     09 October om 21:18 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     02 September om 14:09 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     02 August om 12:34 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag