Dit event is al begonnen/geweest.

Cabaret 'Mama is boos' Esther van der Voort

Cabaret 'Mama is boos' Esther van der Voort

Mill
20.00 - 22.15
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 6

Ladies only
Plaats:
Mill - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Ladies only
Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 17,50
Uitleg kosten:
kaartje kopen op website
 

Omschrijving

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick?

Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Biografie Esther van der Voort: Esther van der Voort gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s. Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoor- zitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken! Anders wordt mama boos.
  •     31 August om 19:14 Limburg
    heeft zich aangemeld.
  •     18 August om 07:32 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag