Arch Enemy - In Flames (Rising from the North)

Arch Enemy - In Flames (Rising from the North)

's-hertogenbosch
19.00 - 00.00
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
's-hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 59,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs, excl parkeerticket, drankjes
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 2 / 6

Omschrijving

13 oktober 2024 komen twee grootheden van de melodische deathmetal naar MAINSTAGE in Den Bosch. Arch Enemy en In Flames hebben beide al aan heel de wereld laten zien hoe je een onvergetelijke show maakt, maar in 2024 bundelen ze hun krachten om een explosieve avond neer te zetten! Ze nemen de ondertussen legendarische Soilwork mee om het publiek op te warmen.

Arch Enemy: de Zweedse band rondom gitaristen Michael Amott en Jeff Loomis speelt al sinds 1995 een toonaangevende rol in de 'melodic death metal' scene. Met frontvrouwe Allissa White-Gluz - meestal met blauw haar - als opvallende verschijning, is de band een graag geziene gast op vele festivals. Zo waren ze reeds twee maal afsluiter van Dynamo Metalfest. Samen met hun landgenoten van In Flames wordt dit smullen voor de liefhebbers van melodieuze death metal.

In Flames: de landgenoten van Arch Enemy bestaan al 5 jaar langer en worden gezien als èèn van de grondleggers van de 'Gothenburg Sound', samen met generatiegenoten At the Gates en Dark Tranquility. In Flames is hiervan waarschijnlijk de meest succesvolle band en vormde inspiratie voor vele met name Amerikaanse Death Metal bands zoals Lamb of God en The Black Dahlia Murder. Samen met Arch Enemy en Soilwork is dit voor de liefhebbers van het genre een avond om van te smullen

Soilwork: om er helemaal een Zweeds feest van te maken is Soilwork bereid gevonden het death metal bal op 13 oktober te openen. De bands kennen elkaar natuurlijk al jaren, sterker nog, Arch Enemy's Michael Amott zorgde ervoor dat Soilwork hun eerste platendeal kreeg. Inmiddels kan Soilwork het prima alleen af en zorgen zij voor een vette aftrap voor een avond Zweedse death metal.
  •     08 January om 22:13 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag