Said Lacht Alles Weg - Cabaret

Said Lacht Alles Weg - Cabaret

Den Haag
19.45 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 8

Plaats:
Den Haag - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 6 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 22,40
Uitleg kosten:
22,40 voor je ticket, hier komen je consumpties nog bij
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 6 / 8

Nog 2 plekken vrij

Omschrijving

Hey ga je mee naar WestSaïd - Saïd El Hassnaoui?

Vergeet niet direct na aanmelding je ticket te kopen en dit ook bij de "reacties" aan te geven. Het komt helaas te vaak voor dat er geen kaartje wordt gekocht, er op het laatste moment wordt afgemeld en er dan geen kaartje meer te koop is voor iemand die wel mee wil. Dank je wel!

Saïd is de sympathieke en gruwelijk grappige MC (Master of Ceremonie) van Den Haag Lacht. Een Cabaretier / Stand-Up Comedian die jou zéker aan het lachen krijgt!

Deze show is het vervolg op zijn eerdere try-outs met dezelfde naam. Deze waren iedere keer vooral geïmproviseerd, dus ook al heb je hem eerder gezien: heel veel nieuw en grappig materiaal gaat absoluut voorbijkomen!

Hij is geboren in Marokko en getogen in Veenendaal. Niet één, maar drie culturen rijk. Voor de 'gewone' Nederlander is Saïd een Marokkaan. Voor de Marokkaan in Marokko is hij een Nederlander en in de bible belt is hij vooral een moslim. Zie je dan maar eens ergens thuis te voelen.

Telkens wanneer hij denkt lekker bezig te zijn, komt er weer een tegenslag. Vooroordelen, culturele verschillen, racisme, noem maar op. Hoe ga je daar mee om? Saïd laat zien hoe je iets negatiefs omdraait in iets positiefs. Het leven loopt niet lineair maar als je de kronkels omarmt kun je alles weglachen.

Hij is Geestig, maakt rake grappen en is ontwapenend.

Wij spreken 45 minuten voor aanvang van de show af om alvast met elkaar kennis te maken en een drankje te doen. In Theater PePijn mag je je drankje meenemen in de zaal.

Het zijn vrije zitplaatsen.

Na de voorstelling kunnen wij als je wilt nog iets drinken in het Theater of een gezellige kroeg in de buurt. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Leuk als je meegaat!