Dit event is al begonnen/geweest.

Vondelpark: Club Guy & Roni

Vondelpark: Club Guy & Roni

Amsterdam
20.15 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 20 (min. 5)

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 5 - max. 20

Deelnemers 1 / 20 (min. 5)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

4 dansacts bij Julidans at the Park

20.30 uur
Korzo & NDT / Samir Calixto - EXTENDED: Julidans at the Park
Korzo en Nederlands Dans Theater (NDT) bundelen de krachten om aanstormende dansmakers optimaal te begeleiden en bieden hen een geschikt podium om een nieuwe productie te maken en daarmee op tournee te gaan. In 2016 is de keuze gevallen op prijswinnend choreograaf Samir Calixto.

20.45 uur
Korzo Producties / Joeri Dubbe - Infant | Solo Sarah Murphy
Een van de grote choreografische talenten van Korzo is Joeri Dubbe. In 2015 maakt Dubbe ‘Infant’, waarin hij op zoek gaat naar de puurheid van het kind in onszelf.

21.15 uur
Ahilan Ratnamohan - Drill
In Drill dat ’s nachts plaatsvindt, ontmoeten drie atleten elkaar in een training waar geen eind aan lijkt te komen. Een wedstrijdvorm zonder competitie ontvouwt zich voor de bezoeker. Zwetende macho’s krijgen een poëtische make-over zodra sprints, sprongen, draaien, vallen en acceleratie samensmelten in een ondefinieerbare training cyclus die ontpopt in een uitgeputte euforie.

21.45 uur
Club Guy & Roni
Internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni bestaat uit Roni Haver en Guy Weizman. Club Guy & Roni brengen voorstellingen met crossovers uit muziek, theater, film en beeldende kunst. Speciaal voor deze voorstelling in het Vondelpark Openluchttheater, maken zij nieuw materiaal!

Poetic Disasters Club
Sinds een paar jaar neemt Club Guy & Roni jaarlijks een jonge garde dansers onder zijn hoede. Elk jaar vinden in Groningen audities plaats voor een nieuwe bezetting van de Poetic Disasters Club. De financiële middelen zijn beperkt, maar Club Guy & Roni maakt zich hard voor het opleiden en begeleiden van talentvolle dansers om ze een betere carrièrestart te bieden. In een intensief traject wordt gewerkt aan nieuw repertoire, in samenwerking met verschillende jonge makers en mensen uit andere disciplines, gecoacht door Guy Weizman en Roni Haver. Deze ‘snelkookpan-aanpak’ werpt z’n vruchten af.

Stel een vraag