Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

Vr Escaperoom Survival

Vr Escaperoom Survival

Organisator: Irene033
Amersfoort
16.30 - 18.30

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Amersfoort - Utrecht
Deelnemers:
Min. 6 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 13,00
Uitleg kosten:
Kosten escaperoom (met korting) en bittergarnituur. De normale prijs van alleen deze escape room is €17,50, dus dit is wel voor een leuk prijsje! Drankjes komen hier nog bij.
 

Omschrijving

Wie gaat ermee de virtuele wereld in voor 1 uur?
Een bijzondere manier van escapen die ik graag eens wil proberen.

Iedereen heeft een VR headset op en we spelen een Escape Room zoals je die nog nooit gespeeld hebt! Vol kleurrijke en bijzondere werelden, verrassende verhaallijnen en dingen die in ‘t echt nooit zouden kunnen. En dat alles onder begeleiding van een professionele VR Expert.

Een VR Escape Room speel je altijd samen. Iedereen heeft z’n eigen headset maar ziet de ander in de magische wereld rondlopen. Via de headset kunnen we met elkaar praten. Zo ontdekken wij samen de escape room en lossen wij hopelijk alle uitdagingen op.

SURVIVAL
Je was een onvergetelijke vakantiereis aan het plannen met je vrienden. Je had echter niet verwacht dat het een overlevingstocht zou worden. Bliksem sloeg in op het vliegtuig en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan.

De zender in de cockpit werkt niet goed en je kunt hem niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om contact op te nemen met de buitenwereld. Wie weet hoe lang je moet wachten tot het zoekteam je vindt…

Ondertussen ben je geschokt, bang en heb je honger. Er zijn geen voorraden en niets anders dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je hebt een plek nodig om in te schuilen. Gebruik je kritisch denken om te overleven. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven.

Wie durft en gaat mee?
Escape ervaring is niet noodzakelijk.
Ik ga het tijdslot pas boeken bij 4 betalende deelnemers aangezien je niet kan annuleren.

Deze escape ervaring heb ik met korting aangekocht en ook zit er nog een bittergarnituur na afloop bij.
Een leuke plek om na afloop te borrelen en eventueel ook een hapje te eten.

PS.Locatie bevind zich op 5 minuten lopen van Amersfoort CS.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag