Dit event is al begonnen/geweest.

Workshop - de Wim Hof Methode

Workshop - de Wim Hof Methode

Schipluiden
13.45 - 17.30

Deelnemers 2 / 8 (min. 4)

Plaats:
Schipluiden - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 2 / 8 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 99,00
Uitleg kosten:
officieel erkende workshop
 

Omschrijving

Als je zegt Wim Hof, dan zeg je: The Iceman! De man die allerlei wereldrecords op zijn naam heeft staan rondom de (extreme) kou. Volgens Wim kun je vrijwillig via de mind je eigen zenuwstelsel en afweersysteem beïnvloeden, en daarmee allerlei grenzen verleggen. Hij heeft daar een eigen werkwijze voor ontwikkeld: de Wim Hofmethode (WHM). Deze heeft 3 pijlers: ademhaling, koudetherapie en mentale focus. Wetenschappelijk onderzoek is erop losgelaten, en laat zien dat de mens inderdaad hiertoe in staat is. Amazing!

Ik wil deze methode eens ondergaan en ervaren wat het met me doet! Via de website wimhofmethod.com zag ik dat je een kennismakingsworkshop kunt doen, geleid door een officieel erkende instructeur: de WHM Fundamentals Workshop. Ik heb er eentje kunnen afstemmen bij een gevorderde (level 2) instructeur voor de kosten van 99 euro per persoon.

Wie gaan er mee? Of je nu meedoet omdat je je sportprestaties wilt verbeteren, wilt ervaren hoe symptomen van een aandoening kunnen verminderen, of je je herboren wilt voelen na een ijsbad. Of op zoek bent naar nieuwe paden op body-mind Smile

De Fundamentals Workshop zelf duurt 180 minuten en heeft 3 onderdelen:
- theorie over de methode;
- een ademhalingssessie;
- een (vrijwillige) ijsbad.
Daarna ervaringen delen en afsluiten met soep en broodjes Smile

Steeds is er persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen en advies op maat.

Let op: Uiteraard is er tijdens de workshop maximale aandacht voor veiligheid. In dat kader ook het volgende. Er zijn enkele contra-indicaties voor deelname aan de workshop. Bij de volgende situaties dien je voorzichtig te zijn en eerst je huisarts te raadplegen: hartproblemen, te hoge bloeddruk, angina pectoris, nierfalen, Raynaud (primaire vorm), koude-urticaria, kort na operatie of ingreep, ernstige migraine, angst- en paniekstoornis, ernstige astma. Daarnaast is het af te raden bij: zwangerschap, epilepsie, Raynaud (secundaire vorm). In verband met aansprakelijkheid zal er voor aanvang van de workshop door de instructeur gevraagd worden om een gezondheidsverklaring te ondertekenen.

Let op: Als nog niet voldoende aanmeldingen vlak vóór 18 mei, dan wordt de activiteit helaas geannuleerd als event. Je kunt dan op eigen initiatief alsnog aan de workshop deelnemen. Ik ga er zelf zo wie zo naar toe Wink

Links:
- website
https://www.wimhofmethod.com
- Wim Hof in het programma EenVandaag: https://eenvandaag.avrotros.nl/wimhof/
- 24 uur met... Wim Hof: https://www.youtube.com/...bv4g5X1QS6k
- veiligheid: https://www.youtube.com/...IFSL_Qk9qKw
  •     22 April om 17:30 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag