Dit event is al begonnen/geweest.
Actief & Sportief

Workshop Vuurspuwen

Workshop Vuurspuwen

Organisator: Jason
Oosterhout
14.00 - 16.00
Uitgelicht

Deelnemers 13 / 13

Plaats:
Oosterhout - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 8 - max. 13

Deelnemers 13 / 13

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Deelname aan workshop na aanmelden a.u.b. DIRECT OVERMAKEN met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Vuurspuwen
 

Omschrijving

Een niet alle dagelijkse uitdagende bezigheid. Deze dag gaan we namelijk leren hoe je echt met vuur kunt spuwen. Tijdens deze workshop ontdek je dat vuur spuwen een grensverleggende prestatie is waarbij iedereen succes heeft.

Voordat je aan de workshop begint wil je natuurlijk precies weten hoe zoiets in zijn werk gaat. We nemen de tijd en overhaasten niks. Het spuwen wordt eerst geoefend met water, zodat je dat onder de knie krijgt. Je blaast je eerste vlam met echte olie pas als je helemaal op je gemak bent. Voordat je begint krijg je een veiligheidsbril en pet ter beschikking.

Stap 1: veiligheidsinstructie
Vuur is altijd gevaarlijk en we gaan er met respect mee om. Daarom krijg je eerst een uitgebreide veiligheidsinstructie. Wat is vuur spuwen, welke materialen worden er gebruikt en hoe zit het met veiligheid.

Stap 2: techniek
Vuur spuwen vereist een speciale sproeitechniek met de lippen. Niet moeilijk om te leren, maar het is wel belangrijk dat je het onder de knie hebt. Je oefent dus eerst met water.

Stap 3: het echte werk
Heb je de techniek in de vingers én heb je zelf vertrouwen in je handelen én hebben de instructeurs er vertrouwen in? Dan gaan we verder met het echte werk. Met speciale, niet-giftige olie spuw je je eerste vlammen. Een wow-moment! Daarna krijg je tijd om je techniek te perfectioneren. Sommige cursisten maken vlammen tot vijf meter hoog!

Een ding staat vast....je gaat naar huis met mooie indrukwekkende verhalen en spectaculaire foto’s. Vanaf nu kun je op elk feestje de blits maken door zelf je speciale kunstje te vertonen.

Het is mogelijk om op dit buitenterrein tussendoor en na afloop op de locatie iets te drinken en/of te eten.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<