Dit event is al begonnen/geweest.

Buiten spelen: Wally Hunt (TryOut!)

Buiten spelen: Wally Hunt (TryOut!)

Delft
13.00 - 16.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 30 (min. 10)

Plaats:
Delft - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 10 - max. 30

Deelnemers 6 / 30 (min. 10)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Nieuwe lente, nieuwe mensen, nieuwe techniek.
Ik heb er zin in Very Happy Maar voordat de zomer echt begonnen is wil ik de nieuwe spellen eerst even testen met een kleine groep mensen. De eerste die klaar ligt: Wally Hunt! Het doel is simpel. Je krijgt met je team een Wally toegewezen. Deze probeer je te pakken. Maar.....jouw Wally zit niet stil Wink

Let op: Om mee te kunnen spelen heb je een telefoon met internetverbinding (3G/4G/etc...) nodig. Het spel kost niet veel van je data bundel. Twijfel je of je telefoon geschikt is? Stuur even een berichtje.

Op je telefoon ga je naar de website waar je een kaart van het speelgebied te zien krijgt. Hier kan je jouw eigen locatie, de locatie van je teamleden en van jouw Wally volgen. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

We spelen verschillende rondes in teamverband. Elk team heeft een Wally die wordt opgejaagd door een ander team (Rood jaagt op Groen, Groen jaagt op Blauw, Blauw jaagt op Rood). Als team kan je punten verzamelen door de Wally van het andere team te pakken. Je kan de overige spelers van het team tijdelijk uitschakelen zodat zij niet achter hun Wally aan kunnen gaan. Welke tactiek je toepast, dat bepaal je met je team. Het team dat aan het einde van de ronde de meeste punten heeft verzameld wint het spel.

Zij die op naaldhakken deelnemen aan deze activiteit zullen daar zullen daar spijt van krijgen... We spelen buiten op straat in een redelijk speelgebied. Zorg dus voor lekker zittende kleding waar je in kan rennen.

Stel een vraag