Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Comedy Open Mic

Comedy Open Mic

Organisator: Thirza
Almere
19.45 - 22.00

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Almere - Flevoland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 8,50
Uitleg kosten:
€8,50 +kosten eventuele drankjes.
 

Omschrijving

Comedy open mic
Kom genieten van Yaïra van Nielen, Tobias Tonch, Tim Alpherts, Aries Sporkslede, Rida Abouhayan en Collin Edson. Deze comedians (beginnend en gevorderd) laten onder leiding van host Mo Hersi, nieuw materiaal zien.

Deze keer met als headliner Jeroen Leenders.

Jeroen Leenders staat al vijftien jaar op het podium als comedian. Als je van stand-up comedy houdt, maar je bent nog nooit naar The Jeroen Leenders Experience geweest dan heb je echt wat gemist. Dit zijn stuk voor stuk unieke avonden waar je bij wilt zijn. Jeroen is een beroemdheid onder collega's. Een "comedian's comedian", die ter plekke zijn grappen verzint en je doet huilen van het lachen.

Hij is rauw en onversneden. Ongeacht waar hij begint, een onderwerp in zijn hoofd of een opmerking uit het publiek, wat volgt is zelfs voor hem een raadsel. Dat is wat The Jeroen Leenders Experience zo ongelofelijk spannend maakt; je weet nooit op voorhand wat er gaat gebeuren, welke kant hij opgaat of van welke kant hij komt. Het ene moment luister je gespannen hoe hij het zoveelste moeilijke thema van de avond aansnijdt, het volgende moment lig je helemaal dubbel.

Zijn grappen zijn vaak eenmalige gebeurtenissen die enkel werken op die avond, met die mensen, in dat specifieke moment. Daarna zijn ze weg, voor altijd en je weet dat je net getuige was van iets heel bijzonder. "Zonde" kan je denken of zelfs een beetje verdrietig, maar dat is precies wat The Jeroen Leenders Experience zo écht maakt. Bovendien geeft Jeroen je het gevoel dat hij het samen met jou doet. Dat je nodig bent om de avond te laten lukken

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag