Dit event is al begonnen/geweest.

Comedytrain

Comedytrain

Amsterdam
20.15 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 4

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 4

Deelnemers 3 / 4

Leeftijd:
40 - 55 jaar
Kosten:
€ 19,00
Uitleg kosten:
17,50 entree en 1,50 administratiekosten. Consumpties verder voor eigen rekening.
 

Omschrijving

Update 16-feb-2016: de voorstelling van 4 maart is uitverkocht.

Al meer dan twintig jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Een avondje Comedytrain in Toomler is een mix van aanstormend talent en gevestigde namen, die met elkaar gemeen hebben dat ze overrompelende, messcherpe comedy brengen.
De Comedytrain comedians bestaan uit gevestigde namen zoals Hans Teeuwen, Daniel Arends, Ronald Goedemondt en Theo Maassen, maar ook uit talenten zoals Tim Fransen, Patrick Laureij, Martijn Koning en Peter Pannekoek. Ook aspirant leden van de comedytrain kunnen op een comedytrain avond optreden.
Een volledige lijst van alle comedians die lid zijn van de comedytrain is te vinden op:
http://www.comedytrain.nl/comedians

Een Comedytrain avond in Toomler is een verrassingspakket: je weet nooit van tevoren welke comedians er komen spelen.
Onder leiding van een MC (master of ceremonies) treden op een avond meestal 4 à 5 comedians op en een optreden kan tussen de10 en 30 minuten per comedian duren. Halverwege de avond is er een pauze.

Toomler is een comedy cafe en kent geen vaste zitplaatsen met stoelnummers. Je kunt dus een los kaartje kopen. Een comedytrain avond in toomler is meestal ongeveer 2 weken van te voren uitverkocht. Als je je aanmeldt, wacht dan niet te lang met het bestellen van je ticket.

Stel een vraag