Dit event is al begonnen/geweest.

De Geheime Tuin *wintereditie*

De Geheime Tuin *wintereditie*

Rotterdam
15.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 26

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 26

Deelnemers 6 / 26

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 2,00
Uitleg kosten:
Entreegeld is €2,- + wat je zelf uitgeeft aan hapjes/drankjes
 

Omschrijving

PROGRAMMA zaterdag 17 feb 13:00 - 23:00
Mint Collective
Doorlopend gallery

15:00 Tuin Resident: Centje Sound
17:00 Tuin Resident: Okapi
18:30 Convoi Exceptional
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into The Woods enzovoort.

​20:00 Club Gewalt
21:00 360 Degrees
360 Degrees is een avond met house als basis, waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden.

Line-up
Thelonius & Joe ManishZin om winters te verdwalen? Ga dan mee naar het winterfestival van De Geheime Tuin!

Aan de Schiehavenweg 14 in Rotterdam Delfshaven wordt een verborgen stadsoase gecreëerd waar jij je onder kunt dompelen in de winterse wereld van de Geheime Tuin. Je kunt je zowel binnen als buiten laten opwarmen in tropische wintersferen met magisch decor, spontane performances en speelse activiteiten. Er zijn drie Rotterdamse curatoren uitgenodigd om een prikkelend programma vol muziek, theater, spoken word, kunstinstallaties en ander vermaak samen te stellen.

Daarnaast zijn er verrukkelijke bites en huisgemaakte drankjes van lokale horeca helden. De Geheime Tuin is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te wanen in een winters walhalla vol verrassingen.

Stel een vraag