Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Doloris Meta Maze

Doloris Meta Maze

Organisator: Slamet
Tilburg
20.00 - 22.00

Deelnemers 10 / 10

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 10 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 21,00
Uitleg kosten:
Entree
 

Omschrijving

Prikkel je fantasie zonder ook maar een milligrammetje verdovende middelen. Open de deur en laat je verleiden door de glijbanen, rust, of juist absurde prikkels. Een tijdloze rit door 40 magische ruimtes.

De deur schuift dicht. Daar sta je dan. Alleen. Welke kant ga je uit? Pak je de glijbaan, of zak jij door de bodem om als een Alice in Wonderland een andere wereld te betreden. Hoelang ben ik hier al? Wat een kleuren, wat een patronen. Wat is dit?! Je gaat er even voor zitten. Een reis door je innerlijke zelf. Om eenmaal buiten met je metgezel te bespreken wat je allemaal hebt gezien... Onvergetelijk trippy.

Hi Doloris',
Doloris' Meta Maze... Nee dit is niet je doorsnee doolhof. Dit is een museum, meets art experience. Niks saaie omlijstingen. Dit is een doolhof door 40 kamers, ingericht door de beste experience kunstenaars. Bedoeld om je de trip van je leven te geven. Al zul je moeten kiezen, want waar sommige deuren sluiten, gaan anderen open. Prikkel je fantasie om er onder het genot van een culinaire borrelkaart over na te praten.

Let op: Doloris’ Meta Maze is niet toegankelijk als je:
• zwanger bent
• gevoelig bent voor epileptische aanvallen
• lichamelijk en/of mentaal instabiel bent
• onder de 12 jaar bent
• claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine, donkere ruimtes
• een angststoornis hebt

Ticket van 20.00 bestellen. Laat weten als je ticket hebt gekocht ivm aanmeldingen.

Omdat niet iedereen vermeld heeft dat zij of hij een ticket heeft gekocht en de tickets hard gaan aantal deelnemers uitgebreid. Zo hebben de mensen op de wachtlijst ook een kans.

We gaan niet als groep dezelfde kamers in. De kans dat we elkaar treffen in de kamers is groot. We gaan wel allemaal rond hetzelfde tijdstip de kamers in. Tijdsduur is een uur tot 1,5 uur.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<