Veelgestelde vragen

Dit kun je eenvoudig doen via het organisatiepaneel boven in je activiteit (zie hieronder) 

 1. Button Organisator, \"Bekijk wijzig deelnemers.\"
 2. Vink vervolgens aan wie er betaald hebben.


Bovenin je event vind je het organisator paneel klik ook "wijzig event" en kies daarna het tabblad "Wijzig tekst afbeelding"Tabblad : "Wijzig tekst afbeelding"

 

Ga naar het organisatorpaneel boven in je event en kies "Wijzig event". Daarna kies je de tab "Wijzig tekst/Afbeelding en scroll je naar beneden.

Vervolgens kun je de link van het YouTube filmpje hierin plaatsen.Tags: wijzig activiteit, filmpje in activiteit

 1. Je kunt alle deelnemers een update sturen over jouw activiteit. Je gaat hiervoor in het organisatiepaneel naar \"Wijzig activiteit\" en daarna het tabblad \"Verstuur update\"

 2. Vink de optie \'Stuur alle deelnemers een e-mail en privé-bericht dat er een update geplaatst is\' aan.
 3. Klik op Opslaan

 

Je kunt een event overdragen aan een andere deelnemer of annuleren.
 • Dit doe je via het organisatorpaneel. 
 • Kies annuleren

Per organisator kunnen er maximaal 30 deelnemers mee. Een activiteit kan bestaan uit maximaal 2 organisatoren (max 60 deelnemers). 

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een extra organisator aan te melden. 

 1. Om een extra organisator aan te melden ga op de activiteitpagina naar ‘Wijzig Activiteit’ en daarna de tab \"Wijzigen Deelnemers Organisatoren\".
 2. Kies hier de eerste optie om een pb te sturen naar alle deelnemers met de vraag of ze tweede organisator willen worden. Heb je al een 2e organisator, ga dan door door stap 3.
 3. Heb je al een tweede organisator gevonden? Kies dan de tweede optie \"Ik heb een tweede organisator gevonden\" en vul de inlognaam in. Deze persoon ontvangt dan een persoonlijk bericht om de wijziging te bevestigen.
 4. Zodra deze persoon je uitnodiging heeft geaccepteerd ontvang jij een bevestiging via persoonlijk bericht.
 1. Je gaat hiervoor in het organisatiepaneel naar "Wijzig Activiteit"
   
 2. Kies de tab "Basis Info", wijzig het aantal deelnemers en klik op "Opslaan". 
   
 3. Als je het aantal verhoogt, dan krijgen alle deelnemers op de wachtlijst automatisch een bericht dat er een plek is vrijgekomen bij de activiteit.

Klik hier als je een tweede organisator wilt toevoegen boven de 30 deelnemers.

1. Ga naar de activiteit en klik in het organisatie paneel op \'Bekijk Wijzig Deelnemers\'.

2. Klik op \"Verstuur\" om de wijzigingen op te slaan.
In uitzonderlijke gevallen kun je als organisator een deelnemer verplaatsen naar de reserverlijst of verwijderen van de deelnemerslijst. Bijvoorbeeld als de betreffende deelnemer ziek, of een andere legitieme reden. De reden van verplaatsen/verwijderen wordt uiteraard kenbaar gemaakt aan de betreffende deelnemer en kan niet meer ongedaan gemaakt worden!

1. Kies in het organisatiepaneel van je activiteit op \"Bekijk Wijzig Deelnemers\"
Hier kun je deelnemers verplaatsen en in uitzonderlijk gevallen verwijderen.

Je kunt alle deelnemers een automatisch bericht sturen met de vraag of iemand jouw activiteit wil overnemen. Volg onderstaande uitleg om dit bericht te sturen.

 1. Kies in het organisatiepaneel de optie 'Wijzig organisator'

   
 2. Vervolgens krijg je de keuze om een organisator te zoeken. Hiermee wordt een pb gestuurd naar alle deelnemers met de vraag of ze de activiteit willen overnemen. Heb je al een organisator gevonden? Ga dan door naar stap 3.
   
 3. Geef hier de naam van de nieuwe organisator op. De nieuwe organisator krijgt dan een pb en wordt gevraagd de overname te bevestigen. De oude organisator blijft gewoon op de deelnemerlijst staan.
Ga in de navigatie naar Events,  + teken 'Start een event'.
Het opzetten van commerciële events is voor NMLK leden niet toegestaan. Commerciële events zijn events die voor de organisator resulteren in financieel of ander (indirect) gewin. Als organisator moet je aan de deelnemers van je events de kosten inzichtelijk kunnen maken en zonodig het verschil terug betalen. Zo houden we de sfeer open en authentiek.
Minimaal aantal deelnemers van een event op NMLK is 10.
Deze kun je naar beneden bijstellen naar minimaal 5. Wij hebben de afgelopen 18 jaar gemerkt dat er een grotere kans is op meer gelijkgestemden en succesvollere events als een event bestaat uit minimaal 10 deelnemers. Met een no-show van 15 tot 20% kom je alsnog maar aan 8 deelnemers.

Maximaal aantal deelnemers per organisator is 30.
 • Voor bijvoorbeeld meer deelnemers (tussen de 30 en 60) kun je als organisator een deelnemer uitnodigen om mede organisator te worden van jouw event. Hierdoor heb je dus 1 host op 30 deelnemers met een maximum van 60 deelnemers (2 hosts). Uit ervaring weten we inmiddels dat dit de goede verhouding is tussen organisator en deelnemers. Dit komt de event en het plezier van de organisator ten goede.
 • Als organisator kun je een tweede organisator aanvragen via het organisator paneel van je event.
 • Events met meer dan 60 personen kunnen alleen door het NMLK team georganiseerd worden.Tijdens deze events is altijd een welkomstteam aanwezig om iedereen, en vooral de allernieuwste mensen, te ontvangen.
  Mede organisator, 2e organisator, max aantal deelnemers, minimaal aantal deelnemers.nemers uibreidenM
Dit zijn events die alleen nog een organisator nodig hebben! We noemen ze Inkoppers. Deze events zijn voorgesteld door de NMLK-redactie of NMLK ambassadeurs. Met één klik ben jij de organisator. Super makkelijk toch...

'Inkopper' events'vind je terug bij de Nieuwste Events.


pper inkoppers organisator gezocht

 Contact ons als je antwoord er niet bij staat

Stel een vraag