Dit event is al begonnen/geweest.

Geluk voor Eindhoven - Happy Thursday

Geluk voor Eindhoven - Happy Thursday

Eindhoven
18.45 - 21.00

Deelnemers 3 / 6 (min. 4)

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 3 / 6 (min. 4)

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 6,00
Uitleg kosten:
Voor inwoners van Eindhoven met een Stadspas €6,-. Zonder Stadspas betaal je €12.
 

Omschrijving

Het is de bedoeling om deel te nemen aan de rondleiding van 19.00 uur. Na afloop is er nog tijd om het museum op eigen tempo te bekijken. Van Abbemuseum sluit om 21.00 uur.

24 maart: Kunst en Geluk: Happy Thursday

Na een succesvolle eerste editie met uitverkochte zalen in 2015, brengen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen dit jaar een nieuwe Geluk voor Eindhoven. 20 maart is door de VN tot de internationale Dag van het Geluk uitgeroepen en op maandag 21 maart wordt het startschot gegeven voor een programma vol inspirerende activiteiten rondom geluk. Van hoogleraar aan de VU tot cabaretier, van beeldend kunstenaar tot pedagoog en van theatergezelschap tot geluksambassadeur: ze staan allemaal op het programma om de Eindhovenaren aan te steken met de gelukskoorts.

Evenement: kunst/rondleiding/discussie/workshop
Locatie: Van Abbemuseum
Datum en tijd: donderdag 24 maart 2016, 16.30 – 21.00 uur
Kaarten: activiteiten i.h.k.v Geluk voor Eindhoven gratis, entreebewijs museum wel nodig (€6 - €12) klik hier om te bestellen (halve prijs met stadspas, gratis vanaf 17.00 uur voor studenten)

Kinderen leiden het museum
Tussen 16.30 en 20.00 uur wordt het museum geheel overgenomen door kinderen van de basisschool De Klimboom. Kleine bewakers, jonge rondleiders en kids achter de kassa: beleef het museum vanuit een jong perspectief met de museummakers van de toekomst.

Rondleidingen
U kunt deelnemen aan drie mini-rondleidingen met de insteek Wat is geluk in de kunst? Word u blij als een kunstwerk herkenbaar of gewoon mooi is? Of heeft geluk ook iets met kritisch vermogen te maken? Ga met onze gids en andere bezoekers op geluks-ontdekkingstocht door de collectie.
Tijd: 18.00, 19.00 en 20.00 uur, duur: half uur

Stel een vraag