Dit event is al begonnen/geweest.

Gold Creek Escaperoom

Gold Creek Escaperoom

Aalsmeer
14.00 - 16.00

Deelnemers 8 / 10

Plaats:
Aalsmeer - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 10

Deelnemers 8 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 39,00
 

Omschrijving

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje Gold Creek met als jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt. Ontsnap, puzzel, zoek en pak goud af met jullie laserguns: een uniek competitief spel tegen een setting uit het Wilde Westen van meer dan 100 jaar geleden.

Een Real Life Game is in feite een computerspelletje in het echt. Wij bieden zon spel, namelijk Gold Creek. Dit concept is uniek in Europa. In het dorpje Gold Creek werd van 1896 tot 1899 in het diepste geheim goud gewonnen. Dit hielden de inwoners geheim om zo te voorkomen dat er teveel gelukszoekers op zouden duiken.

In april 1899 ontstond door een ongeluk in een goudmijn het gevaar dat het hele dorp zou exploderen, dus werd het ontruimd. De inwoners van dit kleine goudzoekersdorpje hebben snel hun goud veilig gesteld met de gedachte dat ze op korte termijn weer naar huis zouden kunnen.

Dat is echter nooit gebeurd. Het dorp, en al het goud dat daar nog verstopt ligt, heeft er sindsdien verlaten bij gelegen. Tot nu! Het dorpje is pas terug gevonden en nu krijgen jullie de kans om op zoek te gaan naar het verstopte goud voordat er meer mensen over horen.

Echter, het dorp is vervloekt. De lichten zijn grotendeels uit en er spookt iets in het dorp Kun jij met jouw team het verdwenen goud uit Gold Creek veiligstellen terwijl de oudbewoners die al 120 jaar dood zijn dat proberen te voorkomen?

Lukt het jouw team om binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud terug te vinden? Zoek, puzzel, werk samen en pak goud af van de tegenstander door hen neer te schieten met jullie laserguns : dit spel bevat voor elk wat wils!

Hoewel het niet opeens een spookhuis is, moet je wel een beetje sterk in je schoenen staan. Er is weinig licht en veel rook en geluid in onze escape. En wie of wat beweegt daar in het donker?