Dit event is al begonnen/geweest.

Halloween Horror Express

Halloween Horror Express

Apeldoorn
17.30 - 22.00

Deelnemers 11 / 30

Plaats:
Apeldoorn - Gelderland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 30

Deelnemers 11 / 30

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 18,00
Uitleg kosten:
Kosten ticket voor deelname aan het evenement. Consumpties voor eigen rekening.
 

Omschrijving

Een ware horror belevenis op de Koningslijn!

Bij de treinreis van de Horror-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff - de vloek van de VSM - samen met andere duistere figuren tot leven.

Tijdens deze bloedstollende reis op zaterdag 22 oktober met de VSM zal niets ongemerkt aan u voorbij gaan! Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand bij een verlaten station…... en we maken een sprong terug in de tijd.
Het verhaal speelt zich af in het jaar 1892.
Het is een gure oktoberavond als een groep reizigers in de wachtkamer van het station Apeldoorn binnendruppelt. Eenmaal als alle passagiers zijn ingestapt vertrek de trein op naar zijn volgende halte.
Op die zelfde spoorweg was een arbeider rails van de Apeldoorns spoorwegnet aan het repareren voordat de trein zou passeren. De herstelwerkzaamheden werden ’s avonds laat uitgevoerd, wanneer de treinen zo goed als niet meer reden. Een machinist zag de arbeider op het spoor. Plotseling verscheen er een oude vrouw met wit haar. De machinist zag dat ze zachtjes de achterkant van het hoofd streelde. Op dat moment maakte de arbeider een verschrikkelijke fout. Hij raakte de rails aan waarop een dodelijke elektrische spanning van24.000 volt stond. Hij verloor het bewustzijn, maar vreemd genoeg bleef hij ongedeerd.
Een passagier verloor op het zelfde moment zijn hoed toen hij zijn hoofd uit het raam van de stoomtrein stak. Hij trok direct aan de noodrem om zijn hoed te kunnen zoeken. Door dit plotselinge toevallige oponthoud heeft tot gevolg dat de reizigers niet meer verder kunnen reizen en met het “geluk” dat er een grote catastrofe was voorkomen. Noodgedwongen moeten zij de nacht doorbrengen op het station….. nou ja, geluk? Alsof dat nog niet erg genoeg is, spookt het volgens de stationschef ook nog eens op dit naargeestige koude station. Er zou af en toe een spooktrein voorbij razen op het traject. En... met iedereen die naar de trein kijkt zal het slecht aflopen.
De gestrande reizigers geloven niets van deze dorpspraat. Hoewel, er gebeuren wel heel vreemde dingen tijdens hun verblijf. Zal de spooktrein juist vannacht verschijnen? Zo begint een nacht vol spanning en mysterie….


Durf jij het aan om samen met mij op dit bloedstollende avontuur te gaan….en gaat het ons lukken om na het bezoek aan dit spookstation weer in de trein te stappen?

Stel een vraag