Dit event is al begonnen/geweest.

Historische vaartocht op de Binnendieze in Den Bosch

Historische vaartocht op de Binnendieze in Den Bosch

's-Hertogenbosch
11.00 - 16.00

Deelnemers 5 / 16 (min. 8)

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 8 - max. 16

Deelnemers 5 / 16 (min. 8)

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 8,50
Uitleg kosten:
De boottocht kost 8 euro + 0,50 voor de reservering, svp voor 27 april 8,50 euro overmaken ivm een tijdige reservering omdat op Hemelvaartsdag veel mensen vrij zijn. Hou verder rekening met kosten van lunch en afsluitend drankje!
 

Omschrijving

We verzamelen op het terras van de aangegeven brasserie aan het water, daarna gaan we varen met gids, lunchen, wandelen en afsluitend drankje met desgewenst de beroemde Bossche Bol van Jan de Groot!

https://dagjedenbosch.co...innendieze:
Deze tocht laat u alle facetten van de boeiende Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Een enthousiaste schippersgids vaart u over de Binnendieze en vertelt over het ontstaan van de Binnendieze en restauratie van de muren, overkluizingen en togen. Na het passeren van de Kruisbroedershekel vaart u buiten de vestingstad en bent u op de Singelgracht. Vervolgens vaart u door De Groote Hekel en vervolgt u de tocht binnen de vestingmuren.

Als ik op 27 april genoeg betaalde aanmeldingen ontvangen heb, zal ik reserveren. Zo niet dan gaat het event niet door en krijgen degenen die betaald hebben hun geld terug.

Stel een vraag