Dit event is al begonnen/geweest.

Indie-rockband Martin Sillen Live

Indie-rockband Martin Sillen Live

Heerlen
20.30 - 23.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Plaats:
Heerlen - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 9,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs. Zelf bestellen (op = op). Excl. eigen drankjes.
 

Omschrijving

Let op! Er zijn maximaal 150 tickets beschikbaar. Bestel dus snel.

Martin Sillen is een alternatieve indierockband die een stevige groove combineert met afwisselende harmonieën en sterke meerstemmige koortjes. Met een stevige gitaarsound en catchy hooks zal Martin Sillen nog een tijd in je hoofd blijven doorklinken.

De band Martin Sillen (toen nog OOST.) debuteerde aan het einde van 2018 bij de voorronde van Nu Of Nooit (wedstrijd voor het openen van Pinkpop) en werd meteen beloond met goede kritieken en een plaats in de finale. In de jaren daarna volgenden twee EP releases, airplay op 3fm, een heuse concertfilm getiteld 'That's Me Sometimes' met première en veel shows, waaronder een herfsttour van Amsterdam tot Maastricht.

Begin 2023 dook de band met producer Ingo Jetten de studio in om hun derde EP op te nemen, met het doel om hun eigen sound nog verder te vinden. Het resultaat hiervan kun je live meemaken tijdens de EP presentatie van Martin Sillen op vrijdag 8 september!

Support Marowland
Marrowland is een muzikaal project van Kars Grit (Eliwood). Kars gebruikt zijn nummers om alles een plek te kunnen geven. Alles in deze muziek is echt en tastbaar. Ritmiek ontstaat vanuit alles dat voorhanden is en klanken ontstaan doorsnaren, hout en zang. Organische, pure muziek, gedragen door meerstemmige zang en begeleid door bodypercussie.

Artist Martin Sillen
Bij de songs van Martin Sillen hoor je altijd een mix van meerdere gevoelens, gedachtes en melodieen. Als luisteraar hoor je innerlijke strijd, het gevecht van meerdere kanten maar voel je ook de extase als de harmonie ontstaat. Martin Sillen combineert met zijn band een stevige groove met harmonieen die afwisselend bevrijden dan weer spanning opbouwen. Met alternatieve indie rock en catchy hooks zal Martin Sillen nog lange tijd in je hoofd doorklinken. Martin Sillen (toen nog OOST.) debuteerde live bij de voorronde van Nu Of Nooit (wedstrijd voor het openen van Pinkpop) en werd meteen beloond met goede kritieken en een plaats in de finale.
  •     02 September om 21:48 Limburg
    heeft zich aangemeld.
  •     19 August om 17:01 Limburg
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag