Actief & Sportief

Leren zeilen op 1 dag

Leren zeilen op 1 dag

Organisator: Bas360
Warmond
10.15 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 16 / 16

Plaats:
Warmond - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 16 - max. 16

Deelnemers 16 / 16

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 28,00
Uitleg kosten:
Botenhuur p.p. 28 euro en resterende kosten eten en drinken.
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Omschrijving

Leren zeilen in één dag! Drie jaar geleden was er grote belangstelling voor namelijk 2200 mensen! Maar helaas bleek de wind te hard en ging het op laatste moment niet door. Na de Covid-jaren proberen we het opnieuw! En de belangstelling is inderdaad weer groot gebleken waarvoor hartelijk bedankt.
Er zijn na de nodige oproepen en aanpassingen gelukkig drie schippers uit de eigen NMLK-groep en één externe ervaren instructeur. Hierdoor kunnen we met vier boten varen en kunnen alle zestien deelnemers mee. We zeilen uiterlijk om 11 uur weg zodat de 'lesdag' welbesteed wordt.

Na deze intensieve en hopelijk ook leuke dag kun je basaal zeilen en weet je heel wat over een zeilboot en de wind en het water. Een gijp kun je maken en overstag gaan is een makkie en wie weet maak je een opschieter en een stormrondje! En helemaal mooi is het als we aan het eind zelfs even Admiraalzeilen! Wat dat is, vertellen de schippers dan wel.

We sluiten af met borrel en eten bij Brasserie Park aan de Van Diepeningenlaan 2 te Leiderdorp. Dit restaurant had gelukkig nog plek; overige dichterbij de Kaag zaten nu al vol. Zie voor een indruk:
www.brasseriepark.nl Het is pakweg 10 minuten rijden vanaf de zeilbootverhuurder. Als er mensen zijn die niet mee willen borrelen en eten dan verneem ik dat graag tijdig zodat ik de reservering kan aanpassen. Bijzondere eetwensen i.v.m. allergie e.d. ook graag aan mij melden. Dan geef ik die door aan het restaurant.

Lunch en water voor overdag zelf meenemen; brildragers: neem een touwtje mee..... Wellicht ten overvloede: de activiteit (incl. diner) wordt om veiligheidsredenen afgelast boven windkracht 4. Ik deel dat uiterlijk 26 augustus in de ochtend mee. Je dient sowieso te kunnen zwemmen; deelname is geheel op eigen risico. Bij een gijp: hoofden naar beneden!
Zij die een zwemvest willen: ook graag even aan mij doorgeven. Wat betalen betreft: betalingen (28 euro per persoon behoudens drie schippers) zijn welkom op mijn rekeningnummer o.v.v. Zeildag NMLK. Mocht de dag door te sterke wind niet door gaan dan stort ik binnen een week terug. Hopelijk zien jullie uit naar een leerzame en ontspannende dag. Ik in elk geval wel! Graag tot dan!

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag