Wie zijn NMLK?

(voor technische vragen zie faq)

NMLK startte op 10 april 2004 als eenmansproject van Carlo, met hulp van vriend Jelle. Inmiddels geniet NMLK landelijke bekendheid en zijn er meer helpende handen bijgekomen, een fulltimer, twee parttimers, aantal freelancers en een onmisbaar peloton vrijwilligers onderhouden de website, apps en organiseren evenementen. We staan 24 uur per dag klaar voor de NMLK-leden.


Visie

'Ontmoeten en beleven' is waar het bij NMLK om draait. NMLK stelt je in de gelegenheid om in aanraking te komen met nieuwe mensen en nieuwe belevenissen. Het nieuwe ontmoeten begint hier!

Wat doet NMLK?

Wekelijks worden er via NMLK meer dan 200 events georganiseerd. Dat zijn meer dan 6000 events per jaar! Een deel daarvan wordt georganiseerd door het NMLK-team. Denk hierbij aan borrels, themafeesten, weekenden weg en special events. Het coordineren van deze events is een van onze werkzaamheden. Maar ook het technische onderhouden en uitbreiden van community en apps horen hierbij. Alsmede het beantwoorden van vragen van leden.

Groeien met beleid

NMLK is een social community. Geld staat bij NMLK niet op de eerste plaats. Je vindt bij NMLK geen advertenties. Om NMLK interessant te houden voor iedereen vinden we het belangrijk dat er veel diversiteit bestaat binnen ons ledenbestand. We streven naar een evenredig aantal mannen en vrouwen, verdeeld over verschillende leeftijden en regio's. Bij iedere nieuwe aanmelder wordt dus bekeken of er genoeg plaats is binnen de betreffende regio en leeftijdscategorie.

Super Socials

Wij zijn die enthousiaste NMLK'ers die je regelmatig tegenkomt bij events in jouw regio en bij events georganiseerd door het NMLK team. We zijn ook lid van het (digitale) welkomstteam.

De privileges van Super Socials:

  • • NMLK Super Socials staan altijd in het zonnetje en vinden het leuk om met mensen om te gaan.
  • • Ze zijn natuurlijk gratis lid en ontvangen free tickets voor NMLK feesten, borrels en speciale NMLK crew events.

Ook Super Social worden?

  • • Je kunt jezelf niet aanmelden als Super Social. Hiervoor moet je worden gevraagd.
  • • Ken jij een enthousiaste NMLK'er in jouw regio die jij geschikt vindt als NMLK Super Social?
  • Klik hier om haar/hem aan te bevelen als Super Social van jouw regio! Iedere provincie verdient zijn/haar eigen Super Social!

Stel een vraag