Dit event is al begonnen/geweest.

Toeren in een Cabrio 2018

Toeren in een Cabrio 2018

Baarn
11.00 - 19.00

Deelnemers 6 / 15 (min. 10)

Plaats:
Baarn - Utrecht
Deelnemers:
Min. 10 - max. 15

Deelnemers 6 / 15 (min. 10)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Vaste kosten zijn 20,- euro p.p. voor oa benzine, contant te betalen aan bestuurder/ster vd Cabrio. Variabel zijn de kosten voor koffie-thee vooraf/Lunch/drankje(s) onderweg/bij finish!
 

Omschrijving

Hoe geweldig was het niet vorig jaar om in een Cabrio een mooie toertocht te maken en ook nog Nieuwe Mensen Leren Kennen.
Daarom gaan we dit jaar opnieuw een mooie route rijden, de richting van de route start vanuit het midden vh land maar alle details hou ik nog voor jullie geheim!

Inmiddels hebben er al 10 Cabrio rijders/sters toegezegd maar nodig ik jullie uit je aan te melden als bijrijder/ster. Maar wil je liever zelf een Cabrio besturen, overweeg dan om een Cabrio te huren, kijk dan even op de website
www.snappcar.nl, Sixt.nl er zijn zeker mogelijkheden!

Vermeld dan even bij aanmeldinghoeveel bijrijders mee kunnen rijden.
Uiteraard gaan we onderweg lunchen en zullen we onderweg zeker een terrasje pakken om dan ook van de gelegenheid gebruik te maken om van Cabrio te wisselen. Graag geven we de voorkeur aan NMLK'ers/sters die nog niet zijn mee geweest. En.....om het nog spannender voor jullie te maken, zal de indeling vd Cabrio middels loting plaatsvinden.
Enjoy en ga mee!

Stel een vraag