Whm Advanced Workshop

Whm Advanced Workshop

Zuidoostbeemster
12.00 - 18.00

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Plaats:
Zuidoostbeemster - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 1 / 8 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 95,00
Uitleg kosten:
Deelname
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 1 / 8

Minimaal 2

Omschrijving

*** Update***
Volgeboekt Sad
Mocht er voldoende animo zijn (8 personen) voor een vervolg cursus van deze workshop wil ik wel informeren of het mogelijk is om een aparte workshop in te plannen met NMLK-leden.
Dit doe ik alleen als er minimaal 8 aanmeldingen zijn. Bij voldoende interesse plaats ik een update met het verzoek om het verschuldigd bedrag naar mij over te maken. Dit om te voorkomen dat ik veel werk ga verzetten en vervolgens mensen toch gaan afhaken Wink.

Een Advanced Workshop biedt dezelfde kleinschalige intimiteit als een Fundamentals Workshop, met dezelfde persoonlijke aandacht die van vitaal belang is bij het verkennen van de diepten van lichaam en geest. De instructeur kan de workshop ook een persoonlijk tintje geven op basis van hun specialisatie, zoals yoga, meditatie of livemuziek. Als het gaat om deze diepere verkenningen, kan het nuttig zijn om contact te maken met de energie van de instructeur. Je kunt altijd de biografieën van instructeurs bekijken om een ​​idee te krijgen van hoe ze zich verhouden tot de Wim Hof-methode en om te zien of hun verhaal en aanpak je aanspreken.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is geschikt voor beoefenaars van de Wim Hof ​​Methode van gemiddeld niveau die hun beoefening willen verdiepen. Uit voorzorg raden we deelname af tijdens de zwangerschap, of als je epileptisch bent. Mensen met cardiovasculaire problemen of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een medische professional raadplegen voordat ze met de Wim Hof-methode beginnen.

Hoewel er altijd een ruwe schets is, is 'geen programma' een mantra van de Wim Hof ​​Methode. Ga voor de beste ervaring naar binnen met een open geest en zonder verwachtingen. De start- en eindtijden die in dit gedeelte worden vermeld, kunnen worden gewijzigd.

Zorg ervoor dat u bij aankomst uw bestelnummer laat zien, hetzij op een afdruk of via uw telefoon.

We adviseren om voor de workshop licht of helemaal niet te eten

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag