Dit event is al begonnen/geweest.

Wie is de rat

Wie is de rat

Plasmolen
14.00 - 16.30

Deelnemers 9 / 18 (min. 12)

Plaats:
Plasmolen - Limburg
Deelnemers:
Min. 12 - max. 18

Deelnemers 9 / 18 (min. 12)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 19,50
Uitleg kosten:
Kosten per deelnemer aan wie is de rat (Zie website)
 

Omschrijving

Let op: Prijs is gebaseerd op 15 of meer spelers, bij evt minder spelers zijn de kosten € 292,50 gedeeld door het aantal spelers. Deze kosten kunnen we ter plekken eventueel verrekenen.

Zag deze activiteit al eerder op nmlk staan, maar deze is toen helaas niet doorgegaan wegens te weinig animo.. Hopelijk nu wel ?

Wie is de Rat? is gebaseerd op het programma van de Nederlandse televisie genaamd Wie is de Mol? en wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS. Het is een spel, waarbij je moet samenwerken om punten voor de gezamenlijke pot te verdienen. Wie is de Rat? wordt gespeeld met minimaal 3 teams. Per team is er één rat, degene die binnen het eigen team het spel in het geheim saboteert. Het team met de meeste punten in de pot is winnaar. Het team met de minste punten in de pot, daarvan is de mol de winnaar.

Het spel start bij het Golfhuisje in Plasmolen. De route van het spel loopt door de Jansberg in Plasmolen en is ongeveer 2,5 kilometer lang. Op deze route zal je als team diverse opdrachten moeten uitvoeren en zo punten verzamelen. De rat bevindt zich in ieder team en die probeert de opdrachten te saboteren.
Naast het uitvoeren van opdrachten jaagt het team dus ook nog eens op de rat in haar midden.
Zoals altijd bij Wie is de Rat? is niets wat het lijkt. De route, de opdrachten en de samenwerking tussen kandidaten zorgen voor een echte uitdaging. Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen en wordt er bekend gemaakt welk team het spel heeft gewonnen. En misschien nog wel veel belangrijker: we maken bekend wie al die tijd geprobeerd heeft het spel in ieder team te saboteren: wie is de Rat??

Stel een vraag