Dit event is al begonnen/geweest.

Winterbierfestival

Winterbierfestival

Deventer
15.00 - 19.00

Deelnemers 4 / 8

Plaats:
Deventer - Overijssel
Deelnemers:
Min. 3 - max. 8

Deelnemers 4 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Hoeveel je wilt genieten van verschillende bieren.
 

Omschrijving

Ben heel benieuwd naar de sfeer en het bier! Het festival duurt tot 23.00 uur, maar ik ga eerder weg. Uiteraard kun jij nog langer blijven.

6 FIJNE BROUWERIJEN OP HET DEVENTER WINTERBIER FESTIVAL!
Zaterdag 27 januari is het weer gedaan met je winterdipje en is De Zwarte Silo opnieuw het decor voor een gezellig winterbierfestival.

Alle brouwers zijn bekend!
Kom genieten van een breed scala aan speciaalbieren van zes verschillende en unieke brouwerijen uit Nederland!

De volgende brouwers zullen aanwezig zijn:

Van de Streek Bier uit Utrecht vindt haar oorsprong in een volledig uit de hand gelopen hobby van de broers Sander en Ronald van de Streek. Inmiddels zijn hun bieren in 22 landen verkrijgbaar en komen er nog steeds verrassende nieuwe brouwsels uit hun ketels.
X-Brewing uit Katwijk aan Zee is een jonge brouwerij die zich focust op het brouwen van creatieve en innovatieve bieren. Ze experimenteren graag met verschillende ingrediënten en smaken.
Sion Kloosterbier uit Diepenveen is een kloosterbrouwerij, waar men alle tijd neemt om traditioneel en ambachtelijk te brouwen en dat proef je. Ze staan bekend om hun traditionele bieren, zoals Sion Dubbel en Sion Tripel.
Brouwerij Kleiburg uit Amsterdam brouwt haar bieren in een betonflat midden in de Bijlmer. In de voetsporen van de monniken worden met een eigentijdse twist toegankelijke en smaakvolle bieren gebrouwd.
Brouwerij Eleven uit Utrecht brouwt vanuit passie en perfectie met een voorliefde voor stevige gehopte bieren, zoals IPA en NEIPA, maar ook een pikzwarte stout zal waarschijnlijk niet ontbreken op het festival.
Brouwersnös uit Groenlo brouwt haar speciaalbieren volgens de eeuwenoude methode van open vergisting in grote open kuipen, waarbij ze al haar bieren maar liefst drie keer laten vergisten. Dat maakt deze bieren uit Groenlo zo bijzonder en lekker!
Het Winterbierfestival in de Zwarte Silo is een gezellig en sfeervol evenement om samen met vrienden en familie te genieten van heerlijke speciaal bieren en mooie verhalen van de brouwers.

Zien we je 27 januari in De Zwarte Silo?

Naast de brouwerijen is er live-muziek en natuurlijk voldoende te eten!

Het festival is gratis toegankelijk en vindt plaats van 15.00 tot 23.00 uur.
  •     27 January om 13:57 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     22 January om 17:49 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     21 January om 20:30 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag