Dit event is al begonnen/geweest.

Comedy Vibe

Comedy Vibe

Rosmalen
20.30 - 23.30

Deelnemers 10 / 10

Plaats:
Rosmalen - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 10

Deelnemers 10 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 23,00
Uitleg kosten:
Kosten kaartje. Evt. drankjes komen hier apart bij.
 

Omschrijving

Ga je gezellig mee? Wij zitten rij 8, stoel 5, 6 en 7.
Comedy Vibe komt weer met een hilarische show naar Rosmalen. Ze keren terug met de ultieme stand-up comedy beleving!

Over Comedy Vibe
Lachen is niet alleen gezond, het verbindt mensen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Heb jij een keer zin in iets anders dan de bioscoop of het café? Laat je verrassen en kom naar Comedy Vibe! Scoor je ticket en train je (lach)buikspieren. Sit down, relax and enjoy!

De line-up bestaat uit:
Gerrie Smits
Tisjeboy Jay
Daveson Ignatia
Céline Schrama
Uiteraard zorgt DJ Onfire weer voor lekkere tracks en staan er in de pauze voor de liefhebbers weer heerlijke exotische hapjes klaar. Onder andere van Howard Komproe, met al zijn lekkernijen van KOMPROEVEN (worstenbroodjes, sausjes en nog veel meer).

Tisjeboy Jay
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, is een Nederlandse stand-up comedian en influencer. Hij vergaarde bekendheid door zijn hilarische filmpjes op het internet, vaak met een serieuze boodschap die je aan het denken zet. Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt ‘Als jij lacht, lach ik ook’.

Positiviteit, inspiratie en aspiratie
Door zijn humor te koppelen aan digitale platformen heeft Jay een enorm bereik ontwikkeld waarmee hij dagelijks honderdduizenden mensen inspireert en aspiratie biedt. Opgegroeid met een multicultureel perspectief, heeft Jay een brede blik op de wereld. Hij is nieuwsgierig, speels, benieuwd en leeft bewust. Jay is geen kenner van angst, vertelt je graag wat er speelt en stelt zijn emoties centraal in zijn leven. Liefde en blijdschap zijn emoties die bij hem op dagelijkse basis in zijn uitingen naar voren komen.

Tv-optredens
Mensen zijn gek op Jay, en heel gek is dat niet. Jay staat voor zichzelf maar heeft een open houding waardoor eenieder zich in hem kan vinden. Zo is hij altijd dezelfde normale jongen gebleven, maar moedigt hij via verschillende manieren ook altijd iedereen aan om zichzelf te blijven, vrijheid te kiezen, een positieve houding hebben, authentiek te blijven en te streven naar rechtvaardigheid. Jay Francis nam afgelopen jaar deel aan verschillende tv-programma’s. Nadat hij deelnam aan het Videoland-programma Like Me, I’m Famous kreeg hij een eigen pilot bij de streamingsdienst: Tisjeboy Tapes. Vervolgens nam hij met succes deel aan De Verraders, Ranking The Stars en De Alleskunner VIPS.

Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en veel humor.

Afterparty met DJ en hapjes
Blijf na de show nog even hangen voor een kleine after party, waar we los gaan op de lekkere tracks van de DJ. Geniet van wat heerlijke versnaperingen en drankjes, onder het genot van fijn gezelschap. Jong, oud, man, vrouw, dik, dun, donker of wit: iedereen is welkom! Bij Comedy Vibe draait het om een fantastische avond samen te beleven.
  •     27 January om 22:32 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     26 January om 22:31 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     23 January om 07:54 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     16 January om 07:53 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     15 January om 22:57 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     15 January om 22:23 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     13 January om 13:45 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     10 January om 12:38 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     10 January om 10:14 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag