Dit event is al begonnen/geweest.

Mout Bier Festival

Mout Bier Festival

Zwolle
19.00 - 00.00

Deelnemers 8 / 10

Plaats:
Zwolle - Overijssel
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 8 / 10

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 9,50
Uitleg kosten:
9,50 Voor het ticket + 1 euro servicekosten
 

Omschrijving

HET GEZELLIGSTE FESTIVAL VAN ZWOLLE KEERT VAN VRIJDAG 7 JULI T/M ZATERDAG 8 JULI TERUG NAAR PARK DE WEZENLANDEN
Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, de beste muziek van de laatste decennia en allerlei activiteiten verandert Park de Wezenlanden in een ontdekkingsreis naar culinaire, speelse en muzikale verrassingen. Tickets zijn nu verkrijgbaar.
Dit jaar keren we in volle glorie terug naar Park de Wezenlanden. We trakteren bezoekers op meer speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, foodtrucks, muziek, speelplezier én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden als nooit tevoren.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Al benieuwd naar de aanwezige brouwerijen en de bierlijst? Nog even geduld, deze maken we later bekend! Nieuw dit jaar zijn de jongens van Beerded op Mout, zij bereiden dit jaar biercocktails voor de waaghalzen. Die moet je geproefd hebben!

Muziek
Muziekje erbij? Op Mout Bierfestival geniet je van de meest swingende muziek van de laatste decennia. Geniet van de 70’s en 80’s hits gedraaid met het vinyl van de Platenbus. Gloednieuw is de Rewind-stage voor het nieuwere werk uit de jaren ’90 en ’00. Voor ieder wat wils dus! Overdag proost je met een biertje op relaxte hitjes, ’s avonds gooien we het tempo omhoog en de dansvloer open. Bonus: van dansen krijg je dorst!