Di-rect at De Kuip

Di-rect at De Kuip

Rotterdam
17.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 79,95
Uitleg kosten:
vanaf prijs Staanplaats
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 1 / 10

Minimaal 2

Omschrijving

ls er dan toch een feest gevierd moet worden, dan maar lekker groot: DI-RECT staat volgend jaar in De Kuip in Rotterdam. Waarschijnlijk wordt dit het allerlaatste concert in het stadion van Feyenoord ooit. Groot, groter, grootst: maar de leden van de rock-band uit Den Haag zullen nooit vergeten dat ze ooit ook in kroegjes als De Pater speelden, een pijpenla. Metro schoof bij DI-RECT aan, op die mooie grasmat nog wel.

In de week dat Metro het 25-jarig bestaan viert, kondigde DI-RECT gisteren aan dat er ook een 25-jarig jubileum aan komt. Een jaartje later, maar we zijn qua nieuws bijna met elkaar opgetrokken. Metro en DI-RECT zaten in al die tijd al vaker tegenover elkaar, of via video in die stomme coronatijd toen de band een livestream aankondigde voor iedereen die maar thuis zat.

DI-RECT even op het heilige gras van De Kuip
Zo ook gistermorgen weer, maar dan voor het echie. DI-RECT kondigde in De 538 Ochtendshow van Tim Klijn, die een speciale uitzending maakte op de middenstip van De Kuip, een stadionconcert aan op zaterdag 14 juni 2025. De voorverkoop begint morgen (tenzij zie kader). Drummer Jamie Westland, zanger Marcel Veenendaal en gitarist Paul Jan PJ Bakker pakten er een stoeltje bij om naast één van de Kuip-doelen met Metro vooruit te blikken.

De stoelpootjes mochten wel even in het heilige gras zakken, gevoetbald wordt er door Feyenoord of Oranje voorlopig toch niet. Iets verderop vormen Frans Spike van Zoest en Bas van Wageningen een interviewkoppeltje voor andere verslaggevers.

Bij het schrijven van dit verhaal blijkt het DI-RECT-nieuws al snel achterhaald. Vanochtend, nog geen 24 uur na het gesprek, blijkt de band ook op vrijdag 13 juni 2025 in De Kuip op te treden. In de pre-sale blijkt 14-6 als bijna helemaal uitverkocht

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag